Γεωργίου: «Πρόκληση για εμάς το αήττητο του Φίλιππου Βέροια στην έδρα του»

 

Η ΧΑΝΘ κέρδισε με 65-55 τον Φίλιππο Βέροιας και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα play–offs του 3ου ομίλου της National League 1. Ο γκαρντ των θεσσαλονικιών, Δημήτρης Γεωργίου, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με την Έλενα Βογιατζή και τον Γιάννη Λαμπίρη. Αναλυτικά είπε:

 

Για τη σειρά με τον Φίλιππο Βέροιας:

 

«Είναι μια εξαιρετική ομάδα και στην έδρα της παίζει τελείως διαφορετικά. Δεν έχει χάσει αγώνα στην έδρα της και για εμάς αυτό αποτελεί μια πρόκληση. Αν το καταφέρουμε, θα έρθουμε ακόμη πιο κοντά στον πρωταρχικό μας στόχο. Αυτή η ανυπομονησία που έχουμε για τον αγώνα μάς δημιουργεί μια βιασύνη στον τρόπο παιχνιδιού μας και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Είναι ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει στο 1ο λεπτό και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλιώς θα το πληρώσουμε. Είναι πολύ έμπειρη ομάδα ο Φίλιππος και τους περιμένουμε πολύ διαφορετικούς την Τετάρτη».

 

Για το ότι ο Φίλιππος Βέροιας έχει την πίεση:

 

«Η πίεση είναι σε αυτούς, διότι κρίνεται κατά πολύ η σειρά. Σε περίπτωση ισοφάρισης, όχι μόνο ξεκινά απ’ την αρχή η σειρά, αλλά ίσως δημιουργήσει πλεονέκτημα ψυχολογικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και να μην επαναπαυτούμε».

 

Για το αν οι ίδιοι έχουν πίεση για την άνοδο:

 

«Εμείς δημιουργούμε πίεση σε εμάς απ’ την αρχή. Ήταν ένας στόχος που είχαμε θέσει μεταξύ μας. Είμαστε στον σωστό δρόμο, θέλουμε ακόμα 2 νίκες. Παρ’ όλα αυτά, αναζητούμε  το καλύτερο και ευελπιστούμε να είμαστε εμείς στο τέλος που θα πάρουμε την άνοδο. Ξέρουμε ποιον σύλλογο εκπροσωπούμε και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Νιώθουμε ένα ηθικό βάρος και δουλεύουμε καθημερινά για να το πετύχουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια