Κηρύκος: «Μεγάλη επιτυχία για το εφηβικό της ΑΕ Σερρών σε μια επίπονη χρονιά»


Ο προπονητής των εφήβων της ΑΕ Σερρών (πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ), Νίκος Κηρύκος, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» του EOK WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη και τον Δημήτρη Μελίσση. Αναλυτικά είπε:

 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

 

«Σίγουρα είναι επιτυχία από μόνη της, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο σε αυτές τις ηλικίες να κρατήσεις τα παιδιά και να βγεις πρωταθλητής της Ένωσης. Είναι επίπονη όλη η χρονιά, γιατί πέρα απ’ την επιτυχία που καταφέραμε στο εφηβικό κατεβαίνουμε και στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο ανδρικό».

 

Για το αν ήταν στόχος τους από την αρχή:

 

«Ήταν από την αρχή αυτός ο στόχος, όπως εδώ και 3 χρόνια βγαίνει πρωταθλήτρια η ομάδα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο σε αυτή τη φάση, την Αγία Βαρβάρα. Είχαμε χάσει στο πρώτο παιχνίδι εκεί, τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο ακριβώς όπως το είχαμε κάνει στις προπονήσεις και τελικά αναδειχθήκαμε πρωταθλητές».

 

Για το Πανελλήνιο εφήβων:

 

«Εμείς κοιτάμε να πάμε να το απολαύσουμε αρχικά και παιχνίδι με το παιχνίδι σίγουρα η όρεξη έρχεται. Να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε και γιατί όχι να πάμε σε μια τελική φάση πανελληνίου, γιατί είναι εμπειρία που μπορεί να μην έρθει ξανά στη ζωή των παιδιών».

 

Για τη συμμετοχή εφήβων σε ανδρικό:

 

«Κάνει πάρα πολύ καλό. Εμείς το έχουμε ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια. Λειτουργούμε σαν θυγατρική του Πανσερραϊκού. Ήταν πρωτοβουλία του προέδρου πριν από 3 χρόνια, του Τάσου Παναγιώτου, να κατέβει ατόφια σαν εφηβική ομάδα στο πρωτάθλημα των ανδρών και έχει μεγάλη επιτυχία και θα συνεχίσει να έχει αυτή την επιτυχία, γιατί όλη η δομή της ακαδημίας συσσωρεύεται στη θυγατρική του Πανσερραϊκού. Άλλο να αντιμετωπίζεις έναν έφηβο και άλλο έναν άντρα έμπειρο που ξέρει πώς να βάλει το σώμα του, πώς να φερθεί».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια