Αίας Ευόσμου-Πανερυθραϊκός: Μάχη επιβίωσης-Παπάγου-Πανιώνιος: Οι μεν για ισοφάριση, οι δε για πρόκριση-Ερμής Σχηματαρίου-Ελευθερούπολη: Οριακή αναμέτρηση

 

Ο Αίας Ευόσμου αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό την Κυριακή στις 16:00 για τα play out της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε περίπτωση ήττας αποχαιρετούν την κατηγορία, συνεπώς θέλουν μόνο νίκη για να διεκδικήσουν τη σωτηρία σε τρίτο ματς εκτός έδρας. «Ο αγώνας της Κυριακής είναι ένας τελικός. Η ήττα θα ολοκληρώσει αποτυχημένα την χρονιά για μας, ενώ η νίκη θα μας δώσει άλλη μια ευκαιρία για την παραμονή. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε τέτοια ματς. Την Πέμπτη η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το παλέψαμε μέχρι τέλους. Το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή», τόνισε ο 28χρονος φόργουορντ του Αίαντα Ευόσμου, Γιώργος Γαρέζος.

 

Οι φιλοξενούμενοι μετά τη δύσκολη νίκη της Πέμπτης απέχουν μια νίκη από την παραμονή στην κατηγορία και θέλουν να εκμεταλλευτούν την πρώτη από τις δύο ευκαιρίες που έχουν για να πετύχουν τον στόχο τους. «Η άμυνα και η ένταση είναι αυτά, που για μένα κερδίζουν κάθε τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να βάλουμε σε πρώτο πλάνο την ένταση αυτή στην άμυνα και στην επίθεση να κάνουμε με υπομονή όσα ξέρουμε να κάνουμε, γιατί έχουμε ποιότητα ως ομάδα. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας και μείνουμε ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε», ανέφερε ο Τάι Μπρούερ. «Σε τέτοια ματς τα δίνεις όλα! Πας γερά ή πας σπίτι σου! Έτσι θα το αντιμετωπίσουμε εμείς κι ας μην χάνεται η χρονιά για εμάς σε αυτό το παιχνίδι, έχοντας άλλη μια ευκαιρία στην έδρα μας αν ηττηθούμε», πρόσθεσε ο 24χρονος φόργουορντ του Πανερυθραϊκού.

 

Ερμής Σχηματαρίου-Ελευθερούπολη: Οριακή αναμέτρηση

 

Ο Ερμής Σχηματαρίου υποδέχεται την Ελευθερούπολη την Κυριακή στις 16:00 για τα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι μετά την οριακή ήττα τους την Πέμπτη θέλουν να φέρουν τη σειρά στα ίσα και να επιστρέψουν στην Ελευθερούπολη για να διεκδικήσουν εκεί την πρόκριση στο Final 4. «Γνωρίζουμε εξ αρχής ποιο είναι το φαβορί της σειράς. Το μόνο που ζητάμε από τους παίκτες μας, επειδή είναι το τελευταίο ματς στην έδρα μας, είναι να έχουν τη μεγαλύτερη διάθεση και συγκέντρωση, έτσι ώστε να απολαύσουν πραγματικά την αναμέτρηση», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Σίσκος. «Έχουμε φτάσει στο τέλος ενός δύσκολου πρωταθλήματος και θελουμε αυτό το τελευταίο ματς στην έδρα μας, να συνοδευτεί με τη μεγαλύτερη δυνατή διάθεση απ’ όλους. Είναι σημαντικό να το χαρεί ο κόσμος, γιατί είναι παιχνίδι-γιορτή για τον Ερμή και την περιοχή. Θέλουμε όλος ο οργανισμός να δει τον κόσμο στο γήπεδο γιατί σε αυτά τα δύο χρόνια που η ομάδα έχει κατορθώσει να μπει στα playoffs, δεν έχουν παρακολουθήσει μία αναμέτρηση στην έδρα μας. Καλούμε όλο τον κόσμο της Τανάγρας να απολαύσει ένα φανταστικό παιχνίδι, όπως συνέβη και στην Ελευθερούπολη και να υποστηρίξει με τη φωνή και το χειροκρότημα την ομάδα μας», πρόσθεσε ο βοηθός προπονητή του Ερμή Σχηματαρίου.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να «χτίσουν» πάνω στη νίκη της Πέμπτης και να τελειώσουν τη σειρά με 3-1 για να προκριθούν στο Final 4. «Κάναμε το 2-1 με τον Ερμή σε ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως άλλωστε το περιμέναμε.  Σίγουρα τίποτα δεν έχει κριθεί.  Τώρα καλούμαστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε μια δύσκολη έδρα.  Το ματς στο Σχηματάρι θα είναι ντέρμπι.  Ο Ερμής παίζει για το 2-2 και εμείς για να σπάσουμε την έδρα.  Είναι μεγάλο παιχνίδι.  Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες», τόνισε ο 25χρονος γκαρντ της Ελευθερούπολης, Βένος Μαστόρος.

 

Παπάγου-Πανιώνιος: Οι μεν για ισοφάριση, οι δε για πρόκριση

 

Ο Παπάγου υποδέχεται τον Πανιώνιο την Κυριακή στις 16:00 για τα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι καλούνται πλέον να κάνουν δύο διαδοχικές νίκες για να προκριθούν στο Final 4 και το παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο «Σαλούν» αποτελεί γι’ αυτούς οδηγό. «Ο αγώνας της Κυριακής είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε το παραπάνω βήμα,έχοντας ήδη πετύχει τον στόχο μας. Πέρα όμως από το αποτέλεσμα, θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι μαζί με τον κόσμο μας που μας έχει στηρίξει καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος», τόνισε ο 20χρονος γκαρντ του Παπάγου, Γιάννης Καρακώστας.

 

Οι φιλοξενούμενοι δεν επαναπαύονται στην ευρεία νίκη που πέτυχαν την Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη και θέλουν να τελειώσουν την πρόκριση χωρίς να χρειαστεί τρίτο ματς. «Ο τρόπος που προσεγγίσαμε τον αγώνα στην έδρα μας ήταν ο ενδεδειγμένος αφού παίξαμε καλά στην άμυνα και είχαμε διάθεση, κίνητρο και συγκέντρωση. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θα αντιδράσει. Διαθέτουν καλή ομάδα, είναι καλοί παίκτες και αυτό φάνηκε στην Κανονική Περίοδο και στον αγώνα Κυπέλλου. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει», σημείωσε ο 25χρονος φόργουορντ το Πανιωνίου, Ντε’Τζον Ντέιβις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια