Αρχίζει μεθαύριο στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας Κύπρου-Αισιοδοξία για ότι καλύτερο στα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη

Αναχωρεί αύριο στις 12:00 το μεσημέρι από τη Θεσσαλονίκη η αποστολή των κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας Κύπρου που διεξαχθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη στα κλειστά γυμναστήρια Νέας Ιωνίας και Βόλου, στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

 

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και οι παίκτριές του είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση, έχοντας φυσικά ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου που θα τους οδηγήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου στην Κίνα

 

Αύριο το απόγευμα στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί, στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι αποστολές, στην Πορταριά η τεχνική σύσκεψη και η κλήρωση των αγώνων. Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα θα είναι τα Εκπαιδευτήρια Προμηθέα Βόλου, το 1ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου, το Λανίτειο Λυκειο Λεμεσού και τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.

 

Στα αγόρια εκτός από την πρωταθλήτρια της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχουν το 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας, τα Εκπαιδευτήρια «Αγιος Παύλος» από την Αττική και η Βεργίνα Λάρνακας.

 

Το μπλογκ θα βρίσκεται στο Βόλο και θα σας ενημερώνει με καθημερινά ρεπορτάζ για την προσπάθεια των κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια