Στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Νίκλας και Καρλάφτη

 

Την τελευταία «μάχη» για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος δίνει, σήμερα Κυριακή (28/4), η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι (13:30), οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τον πέμπτο τελικό της Α1 και τελευταίο ματς της σεζόν 2023-24.

 

Μετά την ήττα (60-50) από τις «πράσινες» στο τέταρτο ματς της σειράς στο κλειστό της Λεωφόρου «Π. Γιαννακόπουλος», επιστρέφουν στην έδρα τους για τον τελευταίο τελικό, όπου με τον κόσμο στο πλευρό τους, στοχεύουν στο 3-2 στη σειρά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, για τρίτη διαδοχική σεζόν.

 

Δηλώσεις:

 

Θάνος Νίκλας: «Μετά την κακή απόδοση μας στο εκτός έδρας παιχνίδι και την ισοφάριση του Παναθηναϊκού στη σειρά, ήρθε η ώρα ενός τελευταίου παιχνιδιού στην έδρα μας. Είναι ο τελευταίος τελικός. Έχουμε αγωνιστεί όλη τη σεζόν για αυτό το πλεονέκτημα και ήρθε η ώρα, να κάνουμε το τελευταίο βήμα! Θα δώσουμε τα πάντα, θα βγούμε με ψυχή, με το... μαχαίρι στα δόντια, να υπερασπιστούμε το τίτλο και την έδρα μας, με τη βοήθεια και του κόσμου».

 

Ρένια Καρλάφτη: «Είναι ένας τελικός το αυριανό παιχνίδι. Ο τελικός των... τελικών! Είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 100% μας, για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είναι στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας βοηθήσει. Για το πρωτάθλημα παλεύουμε όλη τη σεζόν, παλέψαμε για το πλεονέκτημα έδρας, το πήραμε και θέλουμε να το αξιοποιήσουμε».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια