Κρομμύδας: «Είμαστε ομάδα με πολλούς πρωταγωνιστές»

 

Ο προπονητής του Α.Ο. Τρίκαλα (National League 2, 4ος όμιλος), Βασίλης Κρομμύδας, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Πριν τα τζάμπολ» του EOK WebRadio με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά. Αναλυτικά είπε:

 

Για τη σειρά με την Καστοριά:

 

«Μέχρι τώρα ήταν πάρα πολύ όμορφα τα παιχνίδια, με μεγάλο σκορ, δύο ομάδες που προσπαθούν να κερδίσουν σε όλα τα ματς. Δεν ξέρω αν υπάρχουν περιθώρια και για τις δύο ομάδες να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Η έδρα είναι καθοριστικός παράγοντας για την ομάδα που την έχει και σίγουρα τα έμπειρα παιδιά θα είναι κομβικοί στο να κριθεί η σειρά. Εμείς είχαμε και ένα θέμα, κερδίζοντας το πλεονέκτημα μείναμε 21 μέρες χωρίς ματς και αυτό μάς στοίχισε σε ρυθμό. Έχουμε και τραυματία τον πρώτο μας σκόρερ, οπότε αναγκαστήκαμε να παίξουμε 2 ματς χωρίς αυτόν. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο».

 

Για την ατμόσφαιρα στο 1ο παιχνίδι της σειράς:

 

«Στο 1ο ματς ζήσαμε κάτι μοναδικό, ήταν ένα κατάμεστο γήπεδο, με τρομερό παλμό, πάρα πολύ καλή ενέργεια, πάντα σε αθλητικά πλαίσια. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, και αυτήν την Κυριακή (28/04). Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στη δεύτερη ομάδα των Τρικάλων (σ.σ. Τρίκαλα Basket), η οποία πέρασε στον τελικό της National League 1. Τα Τρίκαλα βρίσκονται σε μια πάρα πολύ καλή συγκυρία, με δύο ομάδες που μπορούν να ανέβουν κατηγορία».

 

Για το format της National League 2:

 

«Το ότι είμαστε στον Απρίλιο και μπαίνουμε στον Μάιο και καταφέρνουμε ακόμα να παίζουμε μπάσκετ, είναι το ζητούμενο για κάθε ομάδα. Η επιτομή του μπάσκετ, η επιτομή της προσπάθειας, που “εξαργυρώνεται” Απρίλιο-Μάιο. Είναι ένα format πρωτόγνωρο για εμάς, αλλά αυτό κρατάει όλες τις ομάδες σε εγρήγορση, δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να είναι δυνατές μέχρι τέλους και να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα».

 

Για το τι άλλαξε στην ομάδα όταν πήγε σε αυτήν:

 

«Εγώ μαζί με τον συνεργάτη μου ήρθαμε στην ομάδα γιατί πιστέψαμε ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Θέλαμε να βάλουμε στους παίκτες σε μια λογική ότι για να πάρουμε πρωτάθλημα θα πρέπει να δουλέψουμε από τον Γενάρη με στόχο να είμαστε καλά στα τελευταία ματς. Δε μας ενδιέφερε τόσο πολύ να κατακτήσουμε το αβαντάζ έδρας. Θυσιάσαμε κάποια ματς για να είμαστε καλά στο σημείο αυτό. Τα παιδιά το κατάλαβαν και το ακολουθήσαν. Βρήκαμε μια αρκετά καλά προπονημένη ομάδα. Θέλαμε να ανεβάσουμε λίγο την ένταση και να ενεργοποιήσουμε γενικότερα κάποια παιδιά που δεν είχαν πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή στο σκορ. Αυτό μας κάνει να μην εξαρτιόμαστε από έναν και γι’ αυτό κερδίσαμε την Καστοριά χωρίς τον καλύτερό μας σκόρερ».

 

Για τον Δημήτρη Δέσπο και τον Γιώργο Λεπενιώτη:

 

«Κάθε μέρα είναι ένα… σεμινάριο για εμάς, μαθαίνουμε πράγματα κι εμείς απ’ αυτούς και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο και για εμάς. Δεν είναι μόνο το μπασκετικό κομμάτι, αλλά η γενικότερη αντιμετώπιση των παιχνιδιών, το πώς αντιμετωπίζουν την ήττα και τη νίκη. Όταν έχεις παιδιά με τέτοια εμπειρία είναι πολύ ευκολότερα όλα αυτά».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια