Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ στις κορασίδες ο ΠΑΟΚ-Επικράτησε άνετα με 79-51 του Παναθλητικού- ΜVP η Ζορμπαλά-Η καλύτερη πεντάδα και οι απονομές

Επανήλθαν μετά από αρκετά χρόνια στην κορυφή της Θεσσαλονίκης οι κορασίδες του ΠΑΟΚ που, παρά το γεγονός ότι ήταν η μικρότερη ηλικιακά ομάδα της διοργάνωσης, επιβλήθηκαν στο μεγάλο τελικό του Παναθλητικού με 79-51.

    

Ο «Δικέφαλος» έδειξε από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις του, καθώς προηγήθηκε με 6-1. Η διαφορά πολύ γρήγορα ξεπέρασε τους δέκα πόντους (18-6 στο 7ο λεπτό, με την Ιτόγια). Η ομάδα των Συκεών, εκμεταλλεύτηκε την υπεροπλία της κάτω από το καλάθι και με σερί 6-0 μείωσε στους τέσσερις στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, έκανε το σκορ 32-20 και λίγο αργότερα 38-22.

 

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι σημαντικά, καθώς το σκορ έφθασε κοντά στους 30 πόντους, υπέρ των νέων πρωταθλητριών Θεσσαλονίκης, που πανηγύρισαν έξαλλα τον τίτλο παρέα με τους οπαδούς της ομάδας.

 

Δεκάλεπτα: 24-14, 43-24, 63-38, 79-51

Διαιτητές: Σαρακενίδης-Κλεπουσνιώτου-Μιχέλη Ε.

ΠΑΟΚ(Μελετιάδης-Καμπίτση): Τακίδου, Γκαϊτατζή, Μπεκίρι 8, Ζορμπαλά 24(1), Σταμπουλίδου 12, Μπαξεβάνη, Χαϊτόγλου Β. 2, Κουκουναρίδου 7, Χαϊτόγλου Α. 9, Ιτόγια 15, Μποροδήμου 2, Κανλή.   

Παναθλητικός (Παπαδόπουλος-Δαμιανού): Ντολοπούλου 5(1), Κισόγλου 2, Κυναμέα 4, Ντοπ Καϊρε 17, Τοπάλογλου, Γερακάρη 4, Ντοκμετζή 3, Ζαχαρία 2, Καπετανικόλα, Καβελίδη 14.

 

ΜVP η Ζορμπαλά-Η καλύτερη πεντάδα και οι απονομές

 

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές. Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Ζορμπαλά του ΠΑΟΚ που παρέλαβε το έπαθλο από τον γ.γ. της ΕΚΑΣ Δημήτρη Γεωργικόπουλο .

 

Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν και οι Κουκουναρίδου, Σαμπουλίδου (ΠΑΟΚ), Καβελίδη και Καϊρε (Παναθλητικός) . Τη βράβευση έκανε ο υπεύθυνος προπονητής αναπτυξιακού κοριτσιών στη Βόρεια Ελλάδα Γιώργος Δοξάκης.

 

Στην τέταρτη Αναγέννηση Νέου Ρυσίου τα αναμνηστικά παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Λάμπρος Τάκης,  ενώ στον τρίτο Αρη τα χάλκινα μετάλλια το μέλος της ΕΠ γυναικών της ΕΚΑΣΘ Λίνα Τραμουντάνη. Στο δεύτερο Παναθλητικό την απονομή έκανε το μέλος της ΕΠ γυναικών της Ενωσης Δημήτρης Ασημόπουλος, ενώ τα μετάλλια στον ΠΑΟΚ παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της Ενωσης Τάσος Μωϋσιάδης και το κύπελλο του πρωταθλητή ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Λεωνίδας Παπακώστας.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια