Δε συνεχίζει στις γυναίκες του Ηρακλή ο Χρήστος Νίκου-Η ανακοίνωση του συλλόγου και η δήλωση του προπονητή

 

Η ομάδα γυναικών του Ν.Γ.Σ. Ηρακλής, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Νίκου, τον ευχαριστεί θερμά για τη προσφορά του στον σύλλογο όπως αποτυπώθηκε αγωνιστικά, και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του.

 

Ο γνωστός τεχνικός ανέφερε τα εξής «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Λίνα Τραμουντάνη για την ευκαιρία που μου έδωσε να συνεργαστώ για δεύτερη φορά με το ιστορικό σωματείο του Ηρακλή.

 

Αφήνω την ομάδα στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Α1, την υψηλότερη που έχει βρεθεί το Γυναικείο τμήμα από το 1980. Ελπίζω να έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι για τις επόμενες γενιές να προσδοκούν να είναι σε αυτή την ομάδα.

 

Είμαι περήφανος για όλα τα κορίτσια που έκαναν υπερπροσπάθεια αυτούς τους 4 μήνες εντός και εκτός γηπέδου από την μέρα που ανέλαβα την ομάδα. Δουλέψαμε αρκετά, γελάσαμε αρκετά, περάσαμε δύσκολες και ωραες στιγμές μαζί και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο γήπεδο.΄

 

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην συνεργάτιδα μου και γυμνάστρια της ομάδας Ιωάννα Θωμά που βοήθησε τα μέγιστα η ομάδα να έχει τέτοιο ρυθμό από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τώρα χωρίς τραυματισμούς.

 

Big Up στους ανθρώπους γύρω από την ομάδα που έκαναν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη. Ιωάννα, Αλεξ, Τριαντάφυλλε, μακάρι ο σύλλογος να βρει τη δύναμη, τη διάθεση και τους πόρους να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Καλές γιορτές με υγεία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια