er

Κόροιβος Αμαλιάδας-Ηρακλής: Από την ίδια θέση

 

Δύο ομάδες που ισοβαθμούν (5-3), ο Κόροιβος Αμαλιάδας και ο Ηρακλής, τίθενται αντιμέτωποι για την 9η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο στις 17:00. Ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως και όλα του πρωταθλήματος.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στη Μύκονο και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. «Έχουμε αφήσει πίσω την ήττα της προηγουμένης αγωνιστικής και δουλεύουμε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή το Σάββατο στην έδρα μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλες εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα γιατί στον τελευταίο αγώνα δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα  όπως θα έπρεπε», τόνισε ο Σωτήρης Ναυπλιώτης. «Το ζητούμενο σε κάθε αγώνα της ομάδας μας είναι η νίκη. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, με δύναμη, με ενέργεια, και συγκεντρωμένοι στο πλάνο των προπονητών μας για να φτάσουμε στην νίκη. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και παίρνουμε δύναμη από αυτούς», πρόσθεσε ο 20χρονος γκαρντ.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διευρύνουν στις τέσσερις τις σερί νίκες τους. «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, δεν είναι πλέον κάτι νέο για όλους μας. Σίγουρα απαιτητικό, καθώς και αυτός ο αντίπαλος είναι πολύ καλός και ενισχυμένος και παίζει στο σπίτι του. Εμείς κάναμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη πρόσφατα και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Ξέρουμε τον τρόπο, δουλέψαμε και ελπίζουμε να το καταφέρουμε. Έχουμε αλλαγές, έχουμε απουσίες, αλλά θα τα δώσουμε όλα, αφού έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ανταποκριθούμε. Πάμε με καλή ψυχολογία όμως και είμαστε ο Ηρακλής, μην το ξεχνάμε», δήλωσε ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή, Κέντρικ Τόμπσον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια