er

Τον Ολυμπιακό υποδέχονται σήμερα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ-Τι δήλωσαν Αγγελος Αγγελίδης, Νίκλας, Σπυριδοπούλου

 

Για την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 12:30, στο PAOK Sports Arena, τον Ολυμπιακό.

 

Ο Δικέφαλος, θέλει να αφήσει πίσω του το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, και να παλέψει στο «ντέρμπι» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Ο ΟΣΦΠ, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Αθηναϊκού με 104-45, μένοντας στην δεύτερη θέση με 4-1 ρεκόρ.

 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

 

«Ένα πολύ δύσκολο και παράλληλα σημαντικό παιχνίδι έρχεται για εμάς. Στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ θέλουμε να δείξουμε ότι το παιχνίδι στα Γιάννενα ήταν μία κακή παρένθεση, και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας ως ομάδα. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών και μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, και μέσα σε αυτή. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από το παιχνίδι».

 

Για τη νίκη ο Ολυμπιακός

  

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού, που επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, το Σάββατο (25/11), μετά το ταξίδι στη Λετονία και το δύσκολο ματς με την TTT Ρίγα, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup.

 

Στις 12:30, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, την Τετάρτη (29/11), για την 6η και τελευταία «στροφή» του Eurocup, οι «ερυθρόλευκες» του Θάνου Νίκλα θα υποδεχθούν την ΜΒΚ Ρουζόμπεροκ στο ΣΕΦ (κεντρική αρένα).

 

Δηλώσεις:

 

Θάνος Νίκλας: «Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ενεργειακά παιχνίδι και από συνεχόμενα ταξίδια. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να δείξουμε πνευματική ετοιμότητα, σε μια δύσκολη έδρα. Έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριες και στο πώς θα προετοιμαστούμε, παρά την έλλειψη χρόνου. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι απέναντι στις ξένες αθλήτριες του ΠΑΟΚ και να παίξουμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό επιθετικά».

 

Άννα Σπυριδοπούλου: «Μετά από ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι, κοιτάμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε την νίκη, όπως πάντα. Και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να το πετύχουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια