er

Αποστολίδου και Οικονόμου στο αναπτυξιακό των κοριτσιών του Παναθλητικού-Όλες οι νέες προσθήκες στο staff

 

Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της στελέχωσης του τεχνικού επιτελείου για τη νέα σεζόν.

 

Συνεχίζουν στην ομάδα και στο σπουδαίο αναπτυξιακό πρόγραμμα κοριτσιών για άλλη μία χρονιά η Κάλι Αποστολίδου η οποία αναλαμβάνει τα τμήματα Elite U12 & U13 και η Αφροδίτη Οικονόμου που αναλαμβάνει τα τμήματα Παγκορασίδων U14 & U15 αλλά και τα τμήματα Προμίνι, Junior & Bambini κοριτσιών. Στο staff και η Πηνελόπη Βασιλείου (Bambini & Baby Κοριτσιών)

 

Στα αναπτυξιακά τμήματα αγοριών συνεχίζει ο Γιάννης Κο¨ομτζόγλου (Παίδες Β’) ενώ προστίθενται δύο νεαροί και εξαιρετικά ταλαντούχοι προπονητές/γυμναστές. Πρόκειται για τους Βασίλη Μπαλτζόπουλο και Ανέστη Δαμιανού. Ο πρώτος θα αποτελέσει τον γυμναστή των αναπτυξιακών τμημάτων και προπονητή των U12 & U13 αγοριών. Ο δεύτερος θα είναι ο strength & conditioning coach όλων των ακαδημιών. Μαζί τους συνεχίζει και ο Κυριάκος Καλαϊτζίδης ενώ στο τεχνικό επιτελείο προστίθεται και ο Ηλίας Αρμούτης (Bambini & Baby αγοριών)

 

«Η τελευταία προσθήκη στο staff αφορά ένα δικό μας κορίτσι, την Παναγιώτα Μπαχαρίδου η οποία μετά από 10ετή αγωνιστική προσφορά, πλέον αναλαμβάνει τη γραμματεία ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων του Παναθλητικού

 

Επίσης ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τις/τους Ελεάνα Γιαννάτση, Χρύσα Μαλλιαρίδου, Νίκο Σαριδάκη, Κωνσταντίνο Μακρή για την μεγάλη και πολυετή τους συνεισφορά στο αναπτυξιακό πρόγραμμα και στην ανέλιξη του συλλόγου» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια