er

Ο Γιώργος Κοσμίδης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη με τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη

 

Ανθρωπος του αθλήματος ο Γιώργος Κοσμίδης, είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη με τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και προέβη στην παρακάτω δήλωση:

 

«Στο πλαίσιο των επικείμενων δημοτικών εκλογών τον Οκτώβριο του 2023, συστρατεύομαι με τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, προσδοκώντας:

 

-Να αξιοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για έναν Δήμο πρότυπο, για την ανάδειξη των πόρων και της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει, δημιουργώντας ακόμη περισσότερες ζωντανές γειτονιές.

 

-Να ενώσουμε τις δυνάμεις για τη δημιουργία νέων εργασιακών ευκαιριών και ανάπτυξη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του Δήμου μας.

 

-Να δώσουμε βάση στις νέες γενιές δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές, καθιστώντας το Δήμο μας αθλητική μητρόπολη της πόλης.

 

-Να εργαστώ ώστε ο Δήμος μας να συνεχίσει να είναι στην υπηρεσία του δημότη, δημιουργώντας μια ανθρωποκεντρική τοπική κοινωνία με κοινωνική συνοχή , αλληλεγγύη , σεβόμενος  την καθημερινότητα και την γνώμη των δημοτών του και ενώνοντας τις δυνάμεις μας να τον οδηγήσουμε ακόμη πιο ψηλά, στη θέση που του αξίζει.

α αφουγκραστούμε τα προβλήματα και τις ανάγκες των δημοτών ώστε να συνδιαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα της  γειτονιάς και της τοπικής κοινωνίας.

 

-Η Δύναμη Ενότητας είναι μια συνειδητή επιλογή καθώς είναι η μοναδική φωνή που δεν υπόσχεται αλλά υλοποιεί και προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των δημοτών μας.

 

-Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία με την ψήφο σας να αγωνιστώ για έναν ακόμη καλύτερο Δήμο, για ακόμη καλύτερες καθημερινές συνθήκες διαβίωσης προς όφελος του συνόλου των δημοτών μας».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια