er

Η Χρυσούλα Θεοδώρου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη στο πλευρό του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη με τη «Δύναμη Ενότητας»

Η Χρυσούλα Θεοδώρου είναι από μικρή στα γήπεδα και προέρχεται από οικογένεια που επί χρόνια ασχολείται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Η ίδια έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕ Πυλαίας, ενώ η αδερφή της Αντιγόνη Θεοδώρου αγωνίστηκε στις ομάδες του Αρη, του ΠΑΟΚ και των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη. Ο πατέρας της είναι ο Μιχάλης Θεοδώρου, γνωστός πρώην διαιτητής καλαθοσφαίρισης .

Η Χρυσούλα γεννήθηκε το 1999 και μεγάλωσε στην Πυλαία. Είναι απόφοιτη της Νομικής σχολής Δ.Π.Θ. και το διάστημα αυτό ολοκληρώνει την δικηγορική της άσκηση.  Βιώνοντας  τα προβλήματα της σημερινής  πραγματικότητας, αποφάσισε να συνεισφέρει στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη στο πλευρό του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη με τη «Δύναμη Ενότητας».

Επιθυμεί να εργαστεί σκληρά με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και  εντιμότητα έχοντας στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συνδημοτών της.

Η Χρυσούλα Θεοδώρου προέβη στην παρακάτω δήλωση:

« Στις εκλογές της 8ηςΟκτωβρίου ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να αποδείξω ότι εμείς οι νέοι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες για όλους! 

Στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη οι νέοι διεκδικούν!

Οι νέοι είναι πρωταγωνιστές!»

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια