Μετακομίζει στο Μπουρζ η Άρτεμις Σπανού

 

Ο Μιχάλης Κυριακάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

 

«Με όλα της τα πράγματα στο νέο σταθμό στην καριέρα της, η Αρτεμις Σπανού μετά από λαμπρές σεζόν  στην Πολωνία, βρίσκεται για πρώτη φορά να αγωνιστεί στην Γαλλία.

 

Στο Μπουρζ στην ομώνυμη ιστορική ομάδα, μία από τις κορυφαίες της Ευρώπης, η διεθνής φόργουορντ θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία την οποία έχουν διαγράψει σε αυτήν τρείς άλλες σπουδαίες Ελληνίδες παίκτριες.

Κατά πρώτον η Στέλλα Καλτσίδου έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της Μπουρζ, ενώ παλιότερα είχαν αγωνιστεί με επιτυχία η Εβινα Μάλτση και η Ζωή Δημητράκου.

 

Της ευχόμαστε από καρδιάς να είναι γερή και να έχει μία σούπερ χρονιά τόσο στην Γαλλία όπως και το Eurocup το οποίο ως γνωστόν είχε κατακτήσει η Γαλλική ομάδα πρόπερσι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια