er

Σημαντική ενίσχυση της ΕΚ Καβάλας με τον Δημήτρη Βάνη

 

Στην ΕΚ Καβάλας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Βάνης (22 ετών, 2.01 ύψος).

 

Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 6 ετών στο κολλέγιο Δελασάλ. Σε ηλικία 8 ετών πήρε μεταγραφή στον ΜΑΣ Ε. Μαντουλίδης και την επόμενη χρόνια στην ΧΑΝΘ όπου στο final four της ΕΚΑΣΘ βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Την επόμενη χρόνια πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή, όπου πήγε η ομάδα του μετά από 23 χρόνια στο final της ΕΚΑΣΘ.

 

Στην ηλικία των εφήβων μεταγράφηκε στον Άρη, όπου πήραν την πρώτη θέση στο final four της ΕΚΑΣΘ και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Ελευθερούπολη της Καβάλας. Το 2019 μεταγράφηκε στη ανδρική ομάδα της Δόξας Λευκάδας και το 2020 στη Γέφυρα αλλά λόγω Covid σταμάτησε το πρωτάθλημα. Το 2021 μεταγράφηκε στην ομάδα της Αρετσού Καλαμαριάς και το 2022 στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

 

Οι θέσεις που παίζει είναι 3-4. Περσι βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του πέμπτος σκόρερ στους δύο ομίλους του Βορρά και δέκατο πέμπτος σκόρερ σε όλη την Ελλάδα. Είναι φοιτητής στο 4ο έτος στο οικονομικό τμήμα διοίκηση επιχειρήσεων μάνατζμεντ και τουρισμού στο Διεθνές πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια