er

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Πέτρος Σούκερας-Η πρώτη του δήλωση

 

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Πέτρος Σούκερας, ένας παίκτης που ο κόουτς Βασίλης Κρομμύδας ήθελε για το φετινό αγωνιστικό παζλ και έτσι αποκτήθηκε.

 

Η Αναγέννηση πιστή στο πλάνο της για την επόμενη τριετία, απέκτησε τον Πέτρο Σούκερα που προσθέτει  πολύ καλό σουτ, ύψος, ταχύτητα, καλή αμυντική προσέγγιση και βρίσκεται σε ηλικία που θέλουν για το νέο αγωνιστικό τμήμα και το νέο πρωτάθλημα της National league1.

 

Έτος Γέννησης: 2002

Ύψος: 1.95

Θέση: Shooting Guard & Small Forward

 

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Φαίακα Κέρκυρας. Στα 15 του χρόνια μετακόμισε στον Αρη και την εφηβική ομάδα. Το 2018 μεταγράφηκε στον Ναύαρχο Βότση με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

 

Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ιόνιος Αθλητικό Σύλλογος 1986, όπου η ομάδα του έκανε πρωταγωνιστικές σεζόν, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

 

Ο Πέτρος Σούκερας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ φέτος για την ομάδα της Αναγέννησης και θέλω να ευχαριστήσω τον coach όπως και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους. Να ευχηθώ καλή σεζόν και σας περιμένουμε στο γήπεδο να μας στηρίξετε».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια