Στον Ολυμπιακό η Ρένια Καρλάφτη-Η πρώτη της δήλωση

 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Ρένια Καρλάφτη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ (ημ. γέννησης 8/6/1998, 1,80μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας γυναικών του συλλόγου.

 

Η Ρένια Καρλάφτη ξεκίνησε την καριέρα της στον Εργοτέλη, έπειτα αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο (2012-15) και Πρωτέα Βούλας (2015-18), ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια (2018-23), έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Είναι μέλος της Εθνικής Γυναικών, ενώ φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο από την ηλικιακή κατηγορία των Παγκορασίδων.

 

Η δήλωση της Ρένιας Καρλάφτη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι τιμή! Είμαι έτοιμη να δώσω το 100%, για να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

 

Προηγούμενες ομάδες

 

2008-12 Εργοτέλης

2012-15 Ηρόδοτος

2015-18 Πρωτέας Βούλας

2018-23 ΠΑΟΚ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια