Βαλαβανίδης: «Μικρό πλεονέκτημα η έδρα»

Ο προπονητής των εφήβων του ΠΑΟΚ, Γιώργος Βαλαβανίδης, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Αναλυτικά είπε:

 

Για το αν ετοιμάζονται για τη Β’ Φάση του Πανελληνίου:

 

«Η ομάδα ετοιμάζεται και θα πρέπει να είναι έτοιμη. Είναι δύσκολο μετά από ένα χαμένο παιχνίδι και, μάλιστα, τον τελικό της Θεσσαλονίκης να μπορέσεις ν’ ανασυνταχθείς και εσύ ο ίδιος, αλλά και οι παίκτες. Νομίζω, όμως, ότι είναι επιβεβλημένο και απαραίτητο για τη συνέχεια αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη μία θέση που οδηγεί στο Final-8 του Πανελληνίου πρωταθλήματος».

 

Για το αν είναι αβαντάζ ότι θα διεξαχθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ:

 

«Τυπικά υπάρχουν πλεονεκτήματα, γιατί πρώτα απ’ όλα δε μπαίνεις στη διαδικασία του ταξιδιού που είναι επίσης επίπονο. Σίγουρα είναι πιο εύκολο όσον αφορά την προσαρμογή στο παιχνίδι, θεωρείς ότι παίζεις δίπλα στο σπίτι σου. Απ’ αυτήν την άποψη σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα, δεν το αρνούμαστε».

 

Για την ΕΚΑΣΘ και το Πανελλήνιο εφήβων:

 

«Σίγουρα αυτήν τη χρονιά στην ΕΚΑΣΘ υπήρχαν τέσσερις ομάδες που είχαν πάνω-κάτω τις ίδιες ευκαιρίες, αλλά σίγουρα και οι ομάδες που έχουν προκριθεί στο Πανελλήνιο είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα της Ελλάδας. Τον Προμηθέα, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι τις έχουμε αντιμετωπίσει και στο Rising Stars και νομίζω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο οι ομάδες αυτές. Στο Πανελλήνιο, κρίνονται όλα σε ένα παιχνίδι, όποιος είναι καλύτερος εκείνη τη μέρα θα έχει την ευκαιρία του».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια