Γκαβανόζης: «Να επαναλάβουμε το περσινό κατόρθωμα»

 

Ο προπονητής των εφήβων της Α.Ε. Σερρών, πρωταθλήτρια ομάδα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ εφήβων, Χρήστος Γκαβανόζης, μίλησε στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Αναλυτικά είπε:

 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων:

 

«Ο σχεδιασμός της ομάδας έγινε για να πρωταγωνιστήσει σίγουρα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και να προσπαθήσει να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα, όπου η εφηβική ομάδα κατάφερε να πάει στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Έτσι, κρατήσαμε 2-3 αθλητές απ’ την περσινή ομάδα, συν κάποια παιδιά που ήρθαν απ’ το παιδικό. Δουλέψαμε αρκετά. Η εφηβική ομάδα, αυτούσια, κατεβαίνει και σαν ανδρικό στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου πέρασε και στα play-offs. Συγχρόνως, τέσσερις αθλητές, στα πλαίσια της συνεργασίας που έχουμε με τον Πανσερραϊκό, έχουν προωθηθεί και έχουν και συμμετοχή στη Β’ Εθνική. Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά».

 

Για τη Β’ Φάση:

 

«Οι ομάδες που έχουν φτάσει εκεί είναι πρωταθλήτριες στην Ένωσή τους, οπότε είναι όλες καλές ομάδες. Πιστεύω ότι όλες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Η Β’ Φάση θα γίνει στην Κοζάνη, οπότε ας πούμε ότι έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ο Ηρακλής Κοζάνης που παίζει στην έδρα του. Εμείς απ’ τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα ότι έχουν παιδιά με εμπειρία από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα:

 

«Σίγουρα έχουμε και κάποια παιδιά απ’ την εφηβική ομάδα που έχουν εμπειρία από προηγούμενα Πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και από συμμετοχή στο ανδρικό. Είναι κάποια παιδιά περισσότερο έτοιμα. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε στους αγώνες της Β’ Φάσης. Πρώτα απ’ όλα πρέπει τα παιδιά να ευχαριστηθούν αυτήν την κατάσταση που έχουν, να το διασκεδάσουν και αν πετύχουν και το στόχο θα είναι ακόμη καλύτερος ο συνδυασμός».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια