Καραλίβανος: «Εξ αρχής στόχος του Ηρακλή Κοζάνης η διεκδίκηση του εφηβικού»

 

Ο προπονητής του πρωταθλητή εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ, Ηρακλή Κοζάνης, Γιώργος Καραλίβανος, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Αναλυτικά είπε:

 

Για το αν είχαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

 

«Ο σχεδιασμός πάντα υπήρχε απ’ την αρχή της χρονιάς για το εφηβικό της ομάδας μας, το οποίο είναι και ανδρικό, μαζί με 1-2 προσθήκες λίγο μεγαλύτερων φοιτητών. Ήταν οι περσινοί πρωταθλητές της δυτικής Μακεδονίας και της Β’ Φάσης στο κομμάτι του παιδικού, φτάνοντας μέχρι και την τελική φάση. Οπότε φέτος όχι μόνο το ‘χαμε στο μυαλό μας, αλλά ήταν συνειδητοποιημένο και στο προπονητικό team και στη διοίκηση. Είδαμε τη μεγάλη όρεξη των παιδιών απ’ την αρχή, οπότε για ‘μας ήταν ο ορισμός η διεκδίκηση και του εφηβικού. Δεν προέκυψε, το είχαμε και το σχεδιάσαμε».

 

Για το Final-4 της ΕΚΑΣΔΥΜ:

 

«Ήμασταν καλοί σε όλο το πρωτάθλημα με πολλές ανταγωνιστικές ομάδες. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά του και στις ομάδες της Καστοριάς, του Άργους και των Διόσκουρων που ήταν οι συνδιεικδικητές στο Final-4. Πάρα πολύ καλή παρουσία και απ’ τις τρεις ομάδες, πολύ καλά team προπονητών, πολύ καλή διαπαιδαγώγηση του αθλήματος και όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι φτάσαμε όλοι μας σε ένα Final-4 το οποίο το χαρήκαμε και πήραμε πολλά συγχαρητήρια για το ήθος και τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Να δώσω συγχαρητήρια και στην ΕΚΑΣΔΥΜ για το πολύ ωραίο πρωτάθλημα».

 

Για τη Β’ Φάση:

 

«Ξέρουμε την πρωταθλήτρια των Σερρών που ήταν και πέρυσι, ξέρουμε πως είναι μια καλή ομάδα. Περιμένουμε τον πρωταθλητή της Χαλκιδικής. Μ’ αρέσει που είμαστε πιο «ανοιχτοί», πλέον μπορούν να μας δουν και να δούμε αντίπαλες ομάδες, οι πληροφορίες «παίζουν» γύρω-γύρω μέσω των προπονητών και αυτό είναι καλό. Είμαστε μια ομάδα που, όπως και οι υπόλοιπες, ηλικιακά δε μπορούμε ν’ αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα, είναι πολύ μεγάλο ρίσκο ν’ αλλάξεις το ύφος της ομάδας τελευταία στιγμή και να θελήσεις να παρουσιαστείς διαφορετικά για να «κρυφτείς» απ’ τους αντιπάλους. Σίγουρα θα προκριθεί ο καλύτερος. Ευελπιστούμε και θέλουμε να είμαστε εμείς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια