ΠΣ Ευκαρπίας: «Χουλιγκανισμός στα Μουδανιά, κινδύνεψε η σωματική μας ακεραιότητα»-Φωτορεπορτάζ

 

Ανακοίνωση εξέδωσε για το σημερινό αγώνα νέων με τον ΚΑΟΧ στα Μουδανιά, ο ΠΣ Ευκαρπίας που αναφέρει τα εξής:

 

«Σήμερα στον δεύτερο αγώνα U21 της ομάδας μας με την ομάδα του ΚΑΟΧ γίναμε μάρτυρες πολλαπλών γεγονότων τα οποία γύρισαν το άθλημα μας στις εποχές του χουλιγκανισμού. Γεγονότα που φυσικά δεν μας επέτρεψαν να αφήσουμε τους αθλητές μας να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο καθώς κινδύνευε άμεσα η σωματική τους ακεραιότητα.

 

Την περασμένη Τετάρτη στην κωμόπολη της Ευκαρπίας των 15.000 κατοίκων, σε ένα κατάμεστο γήπεδο και σε έναν αγώνα διαφήμιση για το μπάσκετ που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό δεν "άνοιξε μύτη". Τους επιτρέψαμε να το χαρούν και να πανηγυρίσουν γιατί αυτό επιτάσσει η μπασκετική παιδεία μας.

 

Σήμερα, λοιπόν,υπό την ανοχή των παραγόντων του ΚΑΟΧ είχαμε «ευχές» από την κερκίδα για εμάς, τις μάνες μας, τις οικογένειες μας και τα σπίτια μας. Σε όλη αυτή την φαρσοκωμωδία βοήθησαν με την συμμετοχή τους και οι διαιτητές του αγώνα οι οποίοι εκτός του ότι αποκαλούσαν με τα ονόματα τους τους παίχτες του ΚΑΟΧ, απευθυνόμενοι στον προπονητή της ομάδας μας, είπαν κατα λέξη "τι γελάς ρε μαλ....".

 

Απέβαλαν τον κόουτς του ανδρικού Δαδάλα Κυριάκο αλλά και τον βοηθό προπονητή Σταμίρη Φώτη οι οποίοι βρέθηκαν εκτός γηπέδου όπως ορίζει η λέξη "αποβολή" αλλά τον κόουτς του ΚΑΟΧ. Αφού τον απέβαλαν του επέτρεψαν να κοουτσάρει πίσω από την μπασκέτα παρακαλώ.

 

Η αστυνομία επέβαλε εκκένωση του γηπέδου λόγω φορτισμένης ατμόσφαιρας αλλά οι διαιτητές Χαλκιδικής (εδώ γελάμε) τους επέπληξαν καθώς δεν διέκριναν κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα;;; Να εκκενώσει η αστυνομία το γήπεδο και με παρέμβαση και ευθύνη των διαιτητών αυτό να ξαναγεμίσει σε 5 λεπτά για το δεύτερο ημίχρονο.

 

Κύριοι της ΕΟΚ ακούσαμε πολλά με μια μικρή έρευνα που κάναμε. Ακούσαμε για παρεάκι Χαλκιδικιώτικο το οποίο τρώει και πίνει μαζί κάποιες φορές μέσα στον χρόνο από άτομα που αποτελούν γραμματεία, διαιτησία ,προπονητική αλλά και παραγόντων. Μας στείλατε, χωρίς να το γνωρίζετε, να παίξουμε την συμμετοχή μας στην" φωλιά των λύκων "και θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά την ένσταση την οποία και καταθέσαμε για να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε δίκαια αυτά που μας αναλογούν.

 

Θέλουμε και ελπίζουμε να θέλει και η ομάδα της Χαλκιδικής να αγωνιστούμε με γραμματεία αλλά και διαιτητές από άλλους νομούς και λέμε και γραμματεία γιατί αντίστοιχα έβριζε και ο αντίστοιχος γυμνασίαρχος τον προπονητή μας. Δεν μας πειράζει αν στον αγώνα αυτό ξαναέρθουν όλα αυτά τα "καλόπαιδα " για να μας ξαναευχηθούν για τις μάνες μας και για τα σπίτια μας αρκεί να είναι ουδέτεροι οι διαιτητές και η γραμματεία. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχετε συμβάλλει και εσείς σε αυτό το πράγμα που εμείς θέλουμε να αποβάλουμε και το έχουμε κάνει από το γήπεδο μας ,την έξαρση της βίας.

 

Υ.γ :Το δίκαιο μας αλλά και την ζούγκλα που επικρατούσε θα τα στηρίξουμε και με αποστολή βίντεο.

 

Υ.γ2: Αθλητές μας χτυπημένοι, αθλητές μας στο αστυνομικό τμήμα ενώ ο αγώνας παίζονταν. Ρίψη καφέδων, προσπάθεια απομάκρυνσης τους αλλά και όλα τα καλόπαιδα στα "στασιδια "για τις ευχές τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια