Σαρηγιαννίδου: «Να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί»

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε ένα Final 4 Κυπέλλου με την αρχηγό της ομάδας Ντίνα Σαρηγιαννίδου να τονίζει ότι η ομάδα της θα διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί και θα παίξουν χωρίς άγχος.

 

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί ο ημιτελικός για την ομάδα σου;

 

«Ο ημιτελικός για εμάς θα κριθεί στην συγκέντρωση που θα έχουμε, στην αυτοπεποίθηση, στην αποφασιστικότητα μας και στην αμυντική προσήλωση μας. Η ομάδα μας φέτος είναι η τρίτη πιο παραγωγική επιθετικά ομάδα του πρωταθλήματος. Ο τρόπος του παιχνιδιού που έχουμε, μας δίνει την δυνατότητα να σκοράρουμε. Το σημείο κλειδί, λοιπόν, για να είμαστε ανταγωνιστικοί με την ομάδα του Παναθηναϊκού είναι να παίξουμε ακριβώς, όπως παρουσιαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα μέσα στην έδρα του αντιπάλου».

 

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα σου μέσω της παρουσίας της Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών;

 

«Δεν υπάρχει καμία πρόκληση. Η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της θα λάβει μέρος σε ένα Final 4. Θα πάμε να το διασκεδάσουμε, να παίξουμε με τον τρόπο μας και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε και θα το κάνουμε χωρίς άγχος. Θα παίξουμε για τον κόσμο μας, την πόλη μας και για όλη την φετινή μας προσπάθεια».

 

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους και ειδικότερα σε αυτούς του μπάσκετ γυναικών;

 

«Το μπάσκετ γυναικών είναι κατά τη γνώμη μου αδικημένο. Εννοώ πως αρκετοί φίλαθλοι του μπάσκετ ίσως δεν γνωρίζουν πως το μπάσκετ γυναικών έχει ανέβει πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, απευθυνόμενος στους φιλάθλους του μπάσκετ γενικότερα, θα ήθελα να τους προσκαλέσω να απολαύσουν το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών και παράλληλα να στηρίξουν το άθλημα όσο περισσότερο μπορούν, γιατί πραγματικά αξίζει η προσπάθεια που γίνεται από όλες τις ομάδες της χώρας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια