Καρακασίδου: «Να επαναλάβουμε την ιστορία και να βρεθούμε στον τελικό»

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ελευθερία Μοσχάτου βρίσκεται στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών. Η Λιλιάνα Καρακασίδου μιλάει για την προσπάθεια της ομάδας της που έχει πρωταρχικό στόχο την πρόκριση στον τελικό.

 

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί ο ημιτελικός για την ομάδα σου;

 

«Με την Νίκη Λευκάδας έχουμε παίξει δύο φορές φέτος και βρισκόμαστε στο 1-1, έχοντας την απόλυτη ισορροπία και στο σκορ, όπου χάσαμε με 20 πόντους και μετά κερδίσαμε με την ίδια διαφορά. Ωστόσο ερχόμαστε και οι δυο στο κύπελλο με αλλαγές στα ρόστερ από την τελευταία φορά που αναμετρηθήκαμε. Γι’ αυτό θεωρώ πως θα είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι που θα κριθεί στο τι καινούργιο θα παρουσιάσει η κάθε ομάδα στο παρκέ και στο πόσο καλά και γρήγορα θα ανταποκριθεί η αντίπαλη. Παραμένοντας βέβαια ένα παιχνίδι κυπέλλου, αυτό που θα αναδείξει τον νικητή στο τέλος θα είναι το ποιος θα έχει περισσότερη δίψα για την πρόκριση».

 

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα σου μέσω της παρουσίας της στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών;

 

«Ο βασικός μας στόχος ήταν η πρόκριση και αυτός επετεύχθη. Από εκεί και πέρα η κύρια πρόκληση για μας είναι να επαναλάβουμε την ιστορία και να βρεθούμε στον τελικό όπως και πέρυσι».

 

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του μπάσκετ και ειδικότερα του μπάσκετ γυναικών;

 

«Να έρθουν στο γήπεδο και να φέρουν μαζί τους και ανθρώπους που μπορεί να μην γνωρίζουν το μπάσκετ γυναικών. Οι κερκίδες πρέπει να γεμίσουν και το  μπάσκετ γυναικών να αποκτήσει και νέους φίλους. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων και εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε, όπως πάντα να προσφέρουμε ωραίο και υψηλού επιπέδου θέαμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια