Τράντα: «Η ομάδα έχει μέλλον αλλά θα παλέψει για το παρόν στην Α1 και θα τα καταφέρει»

 

Η αρχηγός του Παναθλητικού, Μάρω Τράντα, μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος προέβη στην ακόλουθη δήλωση δίνοντας το έναυσμα για τη σωτηρία της ομάδας.

 

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με ήττα από μια ανώτερη ομάδα. Έτσι χάσαμε τη δυνατότητα να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα play out. Συγχαρητήρια στις Εσπερίδες και στο coach Σόφτση για την εξαιρετική τους πορεία.

 

Βέβαια όσο παίζαμε πλήρεις ήμασταν ανταγωνιστικές αλλά μετά την αποβολή της Τόμπκινς με 3 επιθετικά φάουλ και 1 τεχνική ποινή (από το 1ο δεκάλεπτο) δεν είχε λύσεις.  Η διαφορά της ήττας είναι πλασματική και πραγματικά θέλω να τονίσω ότι τόσο εμείς όσο και τα νεαρά κορίτσια μας αξίζουμε περισσότερο σεβασμό από κάποιους χωρίς να θέλω να επεκταθώ περαιτέρω.

 

Η ομάδα μας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θεωρούμε ότι θα βγούμε νικητές από τη μάχη σωτηρίας από έναν αντίπαλο τον οποίο γνωρίζουμε και μας γνωρίζει καλά και μάλιστα πρόσφατα τον κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά στην έδρα μας ενώ στο παιχνίδι του 1ου γύρου χάσαμε στις λεπτομέρειες 

 

Θα κάνουμε τα πάντα να κρατήσουμε τον Παναθλητικό στην Α1 γιατί ο σύλλογος μας με το νεανικό του προφίλ, με γεμάτο γήπεδο από νεαρά κορίτσια αλλά και με την εξαιρετική οργάνωση και διοικητική λειτουργία προσφέρει κάτι διαφορετικό και αισιόδοξο για το γυναικείο μπάσκετ και αξίζει να είναι στην ελίτ του.

 

Η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον με τις εξαιρετικές τις ακαδημίες, με τις πρωταθλήτριες ομάδες νεανίδων και κορασίδων, με τόσα νέα κορίτσια να παίρνουν χρόνο και εμπειρίες στην Α1 αλλά θα παλέψει και για το παρόν στην Α1 και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει. Αρκεί να παραμείνουμε ενωμένες, συγκεντρωμένες και φυσικά να δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες 15 ημέρες.

 

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων της τραγωδίας των Τεμπών και μακάρι να μη ξαναζήσουμε τέτοιο δράμα»

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια