Στο Hall of Fame του Πανεπιστημίου Robert Morris η Αννα Νίκη Σταμολάμπρου-Τι ανέφερε στην ομιλία της-Φωτορεπορτάζ

 

Μεγάλη επιτυχία για το Ελληνικό μπάσκετ των γυναικών, η εισαγωγή στο Hall of Fame του Πανεπιστημίου Robert Morriς της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου. Η Ελληνίδα πέρασε τέσσερις σεζόν από το Πανεπιστήμιο (2013-17) και βοήθησε τους Colonials να κερδίσουν τρία πρωταθλήματα NEC Tournament και επακόλουθες εμφανίσεις στο NCAA.

 

Είναι μία από τις δύο παίκτριες στην ιστορία του προγράμματος που έφτασε τους 1.000 πόντους, 500 ριμπάουντ, 300 ασίστ και 100 κλεψίματα. Αναδείχθηκε δύο φορές πολυτιμότερη παίκτρια του NEC Tournament και συμμετείχε τέσσερις φορές στην επιλογή All-NEC.

 

Σε μία συναισθηματική ομιλία η Σταμολάμπρου τόνισε ότι είναι ευγνώμων για όλα καθώς θυμήθηκε την παρουσία της στο Robert Morris.

 

«Όταν πρωτοήρθα στο RMU, ήταν ένα εντελώς άγνωστο μέρος», είπε. «Όλη η σκληρή δουλειά που κατέβαλα, απέδωσε καρπούς, οπότε είναι μεγάλη τιμή. Είμαι πραγματικά ευλογημένη που συγκαταλέγομαι στους καλύτερους του RMU».

 

Η τελετή εισαγωγής στο Hall of Fame του Πανεπιστημίου  ήταν η πρώτη από τότε που η Σταμολάμπρου ήταν μαθήτρια-αθλήτρια.

 

«Είναι καταπληκτικό γιατί έχουν περάσει έξι χρόνια», είπε. «Πετούσα περίπου 20 ώρες, οπότε ήμουν λίγο κουρασμένη, αλλά μόλις προσγειωθήκαμε ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που ξέχασα τελείως την κούραση. Δάκρυσα, γιατί γύρισα πίσω και θυμήθηκα όλες τις υπέροχες αναμνήσεις και εμπειρίες που έζησα εδώ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια