Η Σαββίνα Καράλη στον Ηρακλή-Η πρώτη της δήλωση

 

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε μια καινούρια προσθήκη στην ομάδα γυναικών, την Σαββίνα Καράλη, που μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και σπουδάζει Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Γυμναστική Ακαδημία της Αθήνας.

 

Έχει παίξει σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Παναθηναϊκός, ο Πρωτέας Βούλας, η Ηλιούπολη και η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, όπου διετέλεσε μια από τις κορυφαίες σκόρερ σε όλη την Ελλάδα.

 

Μερικές από τις διακρίσεις που έχει έως τώρα είναι η δεύτερη θέση που έλαβε με τη σχολική της ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2016, η συμμετοχή της σε έξι πανελλήνια πρωταθλήματα, όπου κατέκτησε την πρώτη και δεύτερη θέση και η συμμετοχή της στην εθνική παγκορασίδων και κορασίδων.

 

Η ίδια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν την μεταγραφή και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η κ. Τραμουντάνη, καθώς και για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και το προπονητικό team. Θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ στον σύλλογο και ανυπομονώ να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα για το πρωτάθλημα και όχι μόνο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια