er

Αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ Ερμή και Ηρακλή στο Σχηματάρι

 

Ο Ερμής Σχηματαρίου υποδέχεται τον Ηρακλή για την 19η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν την Τετάρτη στις 17:00, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα, αλλά και από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρας τους, όπου μετρούν επτά νίκες σε εννιά αγώνες. «Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε στο γήπεδο μας το ιστορικό σωματείο του Ηρακλή. Ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Elite league. Είμαστε κατάλληλα Προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Ζητάω από τον κόσμο να δώσει το παρόν του  σε έναν αγώνα γιορτή», τόνισε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου στον πάγκο του Ερμή, Άκης Γιαννακόπουλος.

 

Ο Ηρακλής στον δέκατο αγώνα του μακριά από το Ιβανώφειο θα διεκδικήσει την πέμπτη νίκη εκτός έδρας. «Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση στο γήπεδο μας, όπου δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις που μπορούμε και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας απέναντι σε μια ακόμη καλή ομάδα. Η κατηγορία έχει δείξει ότι δεν υπάρχει εύκολη ομάδα και δεν μπορείς να είσαι άνετος με κανέναν. Θα πρέπει να το κάνουμε πράξη αρχικά στο Σχηματάρι», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ Τάιρ Γκάθραϊτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια