Χουντής: «Μια γιορτή του μπάσκετ μέσα σε τρεις μέρες»

 

Ο προπονητής των εφήβων του Προμηθέα Πάτρας, Κώστας Χουντής, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Μεταξύ άλλων, είπε:

 

Για τη συμμετοχή του Προμηθέα στο Next Generation Tournament:

 

«Τα δικά μας τα παιδιά δεν περιμένουν αυτήν τη στιγμή το Adidas σαν αγωνιστικό σκοπό, γιατί έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια που δίνουμε στη Γ’ Εθνική και με τα Next Generation και αυτό που θα συμμετάσχουμε τώρα είναι γιορτή. Δεν το βλέπουμε αγωνιστικά, το βλέπουμε ότι μάς δίνεται η ευκαιρία και η τιμή να συμμετάσχουμε σ’ ένα τουρνουά με ομάδες εκτός Ελλάδος, συν τον Ολυμπιακό και να μπορέσουμε να γνωρίσουμε διαφορετικές φιλοσοφίες, τα παιδιά να δουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, να κοντραριστούμε με παίκτες που στο μέλλον μπορεί να είναι τα επόμενα «αστέρια» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να γεμίσουμε εμπειρίες. Πάνω απ’ όλα, επειδή τα παιδιά έχουν πάρα πολλά πράγματα να κάνουν, να το δουν γιατί είναι γιορτή. Για ‘μας εδώ, για την Πάτρα, για τον Προμηθέα είναι γιορτή. Γίνεται ταυτόχρονα και το Next Generation Experience στον Καστελόκαμπο, το οποίο είναι ένα τουρνουά με πολλές ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα, φιλικά παιχνίδια πολλών ηλικιών. Για τρεις μέρες θα είναι μια γιορτή του ευρωπαϊκού και του ελληνικού μπάσκετ».

 

Για τη συμμετοχή του Προμηθέα 2014 στη Γ’ Εθνική:

 

«Ο σκοπός όλου αυτού που κάνουμε στον Προμηθέα φέτος με τη συμμετοχή μας στη Γ’ Εθνική, είναι ότι μέσα απ’ τα παιχνίδια και μέσα από «σκληρά» παιχνίδια, τα παιδιά στο τέλος της χρονιάς να είναι πιο ώριμα, καλύτεροι παίκτες και να έχουν περισσότερες εμπειρίες, ώστε να μπορέσουν να ‘ναι πιο έτοιμοι στο επόμενο βήμα τους. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος της χρονιάς τα παιδιά θα είναι καλύτεροι παίκτες, γιατί θα ‘χουν «γράψει» πολλά μπασκετικά χιλιόμετρα και σημαντικά παιχνίδια».

 

Για τον Ανδρέα Μελιγδή:

 

«Μην ξεχνάμε την παρακαταθήκη που ‘χει αφήσει ο Ανδρέας Μελιγδής. Για ‘μένα προσωπικά και για την ομάδα μας γενικότερα είναι ένα ακόμη κίνητρο για να πετύχουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να γινόμαστε καλύτεροι και για τον Ανδρέα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια