Από άλλη αφετηρία Ελευθερούπολη και ΦΕΑ

 

Η Ελευθερούπολη φιλοξενεί το Σάββατο στις 17:00 την ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ για την 17η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

 

Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να διευρύνουν το σερί έξι νικών που τους έχει οδηγήσει στην πρώτη θέση της κατηγορίας. «Προερχόμαστε από ένα σερί 6 νικών αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Με τη ΦΕΑ το Σάββατο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα. Σεβόμαστε βέβαια κάθε αντίπαλο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη συμπαράσταση στο ματς με τον Ερμή και τους περιμένουμε και το Σάββατο», τόνισε ο 26χρονος γκαρντ της Ελευθερούπολης, Σωκράτης Ναούμης.

 

Στην άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι έχουν μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια και αναζητούν την δεύτερη επιτυχία τους μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. «Η Ελευθερούπολη είναι μια δυνατή ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες. Αν και δεν ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα στην πορεία ενισχύθηκε και πλέον προερχόμενη από έξι συνεχόμενες νίκες βρίσκεται στην κορυφή και φαίνεται να έχει βρει ρυθμό. Για εμάς, σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας, ειδικά μέσα στο γήπεδο της Ελευθερούπολης. Ωστόσο θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε φορά. Να βγάλουμε ενέργεια και διάθεση και στα δύο μισά του γηπέδου, να κυνηγήσουμε όλες τις φάσεις στο 100%, να ευχαριστηθούμε το μπασκετάκι μας κι ελπίζω στο τέλος να διεκδικήσουμε την νίκη στα ίσια», τόνισε ο φόργουορντ της ΦΕΑ, Βασίλης Καραχάλιος.

 

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ελευθερούπολη είχε πάρει τη νίκη με 99-73 στην έδρα της ΦΕΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια