er

Παπαδόπουλος: «Τώρα φαίνονται οι “καρποί” της δουλειάς που κάνουμε»

 

Tο IBC κέρδισε (84-71) εκτός έδρας τον Γ.Σ. Αγριάς, σε αγώνα για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο προπονητής των νικητών, Γιάννης Παπαδόπουλος, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

 

Για τις 5 σερί νίκες του IBC:

 

«Εμείς είχαμε μια σειρά αγώνων που πήγαμε πολύ καλά. Στα τελευταία 6 ματς κάναμε 5 νίκες. Τώρα έχουμε μια σειρά αγώνων με πολύ καλές ομάδες, όπου θα μετρήσουμε πάλι τις δυνάμεις μας. Η ομάδα είναι πολύ νεανική. Προσπαθούμε μήπως μπορέσουμε και χωρέσουμε στο κλαμπ των τεσσάρων ομάδων της Θεσσαλίας που ‘ναι πολύ καλές. Είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων. Παίζουμε τώρα στα Τρίκαλα και μετά εντός έδρας με το Αλμυρό. Αυτά τα δύο ματς θα μάς δείξουν τι μπορούμε να περιμένουμε από ‘δω και κάτω».

 

Για το τι πρέπει να κάνει το IBC για να μπει στα play-off:

 

«Έχουμε ένα μικρό ντισαβαντάζ το ότι είμαστε πολύ νεανική ομάδα και δεν ξέρουμε ακόμη πως θ’ αντιδράσει η ομάδα στα πολύ δύσκολα. Οι άλλες τέσσερις ομάδες έχουν κάνει μεταγραφές από ψηλότερες κατηγορίες, έχουν έμπειρα παιδιά. Ελπίζουμε να ‘χουμε διάρκεια, ένταση στο παιχνίδι μας και αυτό να μάς οδηγήσει αν μπορέσουμε να μπούμε κι εμείς στους πρώτους τέσσερις».

 

Για το πλάνο του IBC:

 

«Είναι μια ομάδα με αρχές, δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν και ενισχύουν οικονομικά την ομάδα αρκετοί μες στη διοίκηση. Υπάρχει ένα πλάνο να μπορέσουμε κάποια στιγμή να χρησιμοποιούμε τα παιδιά των ακαδημιών μας. Οι ακαδημίες μας πάνε πολύ καλά και ελπίζουμε ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα θα ‘χουμε αρκετά παιδιά των ακαδημιών μας στην ανδρική ομάδα. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2015 και τώρα αρχίζουμε και βλέπουμε τους «καρπούς» της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες μας. Ελπίζω ότι αυτό το πλάνο θα το υποστηρίξει η ομάδα και τα επόμενα χρόνια και νομίζω ότι θα ‘μαστε καλά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια