Μοναδική εκδρομή στην Αθήνα για τα αναπτυξιακά τμήματα κοριτσιών του Παναθλητικού-Φωτορεπορτάζ

 

 

Μαγικές στιγμές έζησαν 40 κορίτσια του Παναθλητικού που απαρτίζουν τα τμήματα κορασίδων και τα δύο τμήματα παγκορασίδων στην τριήμερη εκδρομή που οργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου στην Αθήνα.

Την Παρασκευή το βραδύ βρέθηκαν στο Σ.Ε.Φ. για να παρακολουθήσουν από κοντά τον σπουδαίο αγώνα της Ευρωλίγκα, Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ μετά τη λήξη κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου και φωτογραφήθηκαν με αθλητές και των δύο ομάδων ενώ συνομίλησαν τόσο με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Κώστα Παπανικολάου όσο και με την πρώην αθλήτρια και νυν δημοσιογράφο της Nova Δώρα Παντέλη.

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου είχε φιλικούς αγώνες για όλα τα τμήματα με τις αναπτυξιακές ομάδες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΝ Κηφισιάς.

 

Το κυριακάτικο πρωινό είχε στο πρόγραμμα φιλικά παιχνίδια με τα τρία αντίστοιχα τμήματα του Πρωτέα Βούλας ενώ το μεσημέρι κορίτσια και γονείς παρακολούθησαν τον αγώνα της γυναικείας ομάδας στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου.

 

Τα παιδιά συνόδευσαν μέλη της διοίκησης, καθώς και το προπονητικό επιτελείο με τις Κάλι Αποστολίδου, Κωνσταντίνο Μακρή και Αφροδίτη Οικονόμου να γεμίζουν χαμόγελα από την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία όλων των τμημάτων

 

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο σύλλογος δέχτηκε πρόσκληση από άλλα 8 σωματεία της Αθήνας για διεξαγωγή φιλικών και είναι πολύ σημαντική η αναγνώριση της σπουδαίας αναπτυξιακής πορείας του Παναθλητικού από πλήθος αθλητικών σωματείων της πρωτεύουσας που ασχολούνται με το γυναικείο μπάσκετ.

 

H διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τις ομάδες του Παναθηναϊκού, της Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς , του Πρωτέα Βούλας και της Δάφνης Αγίου Δημητρίου (για την εξαιρετική υποδοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς και την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την φιλοξενία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια