Ιστορική πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών για τον ΠΑΣ Γιάννινα-Ο αγώνας σε μαγνητοσκόπηση-Τι δήλωσε ο Τζον Μαργαρίτης

 

Μια ιστορική πρόκριση πέτυχε το απόγευμα της Πέμπτης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τη νίκη του επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιωαννίνων, νίκη που του εξασφάλισε μια θέση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

 

Αμέσως μετά το ματς ο κόουτς Μαργαρίτης δήλωσε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα μία ομάδα που δεν ήρθε πλήρης, όμως ανεξάρτητα από αυτό, σημασία έχει πάντα να παίζεις καλά με συγκέντρωση, σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση απέναντι σε κάθε ομάδα. Παίξαμε σκληρά και κερδίσαμε. Αυτή η νίκη άξιζε στην ομάδα, αλλά επίσης αξίζει και στην πόλη. Είναι ιστορική η νίκη και η πρόκριση στο φάιναλ φορ κάτι που δε γίνεται κάθε μέρα. Σε ενάμιση μήνα από σήμερα στο φάιναλ φορ θα είναι αλλιώς τα πράγματα και θα δούμε τι θα κάνουμε τότε.

 

Είναι αλήθεια, ότι εδώ και πολύ καιρό είχαμε “σημαδέψει” αυτό το παιχνίδι, γιατί ξέραμε τι σημαίνει για την ομάδα και την πόλη των Ιωαννίνων. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να βελτιωθούμε, να κερδίζουμε περισσότερους αγώνες στο πρωτάθλημα για να παραμείνουμε στην κατηγορία, γιατί ο στόχος μας είναι η παραμονή στην Α1».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια