Για την επιστροφή στις νίκες Πανερυθραϊκός και Αίας Ευόσμου

 

Πανερυθραϊκός και Αίας Ευόσμου αναμετρώνται για την 10η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο (17:00) αναζητώντας την επιστροφή τους στις νίκες.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στα Μέγαρα, αλλά παραμένουν πρωτοπόροι (7-2). «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα, ώστε να αντιδράσουμε μετά την ήττα που κάναμε στα Μέγαρα. Το αποτέλεσμα αυτό, βέβαια, δε λέει πολλά από μόνο του, εφόσον απαντήσουμε στο παρκέ, καθώς το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Προς το παρόν, για εμάς, υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τον Αίαντα», τόνισε ο Κώστας Καμπουρίδης.

 

«Ο Αίας μπορεί να βρίσκεται πιο πίσω βαθμολογικά, αλλά δεν πρέπει να παραλείπουμε το γεγονός, ότι εκτός της ανταγωνιστικής του παρουσίας στο παρκέ έχει δύο εκτός έδρας νίκες, άρα είναι οπωσδήποτε ένας επικίνδυνος αντίπαλος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, στον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Έχει αποδειχθεί, άλλωστε, ότι στο πρωτάθλημα αυτό όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες, οπότε πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για την επιστροφή στις νίκες», πρόσθεσε ο 23χρονος φόργουορντ.

 

Από την άλλη πλευρά, ο Αίας Ευόσμου μετά από δύο συνεχείς ήττες ψάχνει την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα. «Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται μια τριάδα πολύ δύσκολων παιχνιδιών αντιμετωπίζοντας σε εκτός έδρας παιχνίδι τον Πανερυθραϊκό. Χρειαζόμαστε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει κυρίως ψυχολογική ώθηση για την δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», τόνισε ο 20χρονος σέντερ, Αντώνης Καραγιαννίδης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια