er

Διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του αγώνα με τη Βεργίνα οι Λέοντες

 

Από τους Λέοντες εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας με τη Βεργίνα για την Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών:

 

«Σεβόμενοι πρώτα από όλα τον ίδιο σύλλογο μας καθώς και όλους τους αθλητές που ίδρωσαν τις φανέλες τους (και των δύο ομάδων) και κόπιασαν χθες το βράδυ, θα προσπαθήσουμε να είμαστε εγκρατείς.

 

 Λάθη γίνονται τόσο μέσα στη ζωή όσο και μέσα σε έναν αγώνα μπάσκετ. Όταν όμως επαναλαμβάνονται  και γίνονται με έπαρση και προκλητικότητα μας φέρνουν στο σημείο να αντιδράσουμε.

 

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ο συγκεκριμένος κύριος (β΄ διαιτητής) για άλλη μια φορά έδειξε την εμπάθεια του τόσο στον σύλλογο όσο και σε παίκτη της ομάδας και κατάφερε με τις πράξεις και τις παραλείψεις του να παρασύρει και να παγιδεύσει και τον α΄ διαιτητή καθώς και τα μέλη της γραμματείας. Ενας αγώνας μπάσκετ έγινε ροντέο εξαιτίας του συγκεκριμένου κυρίου.

 

Θα προστατεύσουμε το κύρος και το ήθος της ομάδας με οποιοδήποτε κόστος. Δυστυχώς για άλλη μια φορά  η ΕΚΑΣΘ αγνόησε τις συστάσεις μας για τον συγκεκριμένο κύριο και τον όρισε σε ένα ακόμη παιχνίδι. Μπορεί για εσάς να είναι ένας ορισμός για να βγει το πρόγραμμα, για εμάς όμως είναι η Παρασκευή μας και η αγάπη μας για τον αθλητισμό .

 

Ξοδεύουμε προσωπικό χρόνο και χρήμα σε δύσκολες εποχές και δε δεχόμαστε να μας συμπεριφέρονται "διεκπεραιωτικά". Μην υποτιμάτε το προϊόν σας γιατί στο τέλος θα σας εγκαταλείψει το ίδιο το μπάσκετ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια