er

Γεροφώτης: «Από τις καλύτερες ομάδες οι Μαχητές – Μας δίνει αυτοπεποίθηση ο κόσμος»

 

Η 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β Εθνικής φέρνει στο παρκέ ένα μεγάλο ντέρμπι κορυφής, μεταξύ Μακεδονικού και Μαχητών Πεύκων!

 

Οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν με το απόλυτο νικών (4/4) στη σεζόν, ενώ τους ακολουθεί αήττητη και η Γέφυρα, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

Η μεγάλη αναμέτρηση που κάνει τζάμπολ στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (05/11) συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της και οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για ένα σπουδαίο απόγευμα.

 

Μιλώντας στο makedonikos.gr, ο προπονητής του Μακεδονικού, Δημήτρης Γεροφώτης, μετέφερε το κλίμα μέσα από την ομάδα.

 

Μεγάλο ντέρμπι, βαθμολογικά και αγωνιστικά. Πώς το προσεγγίζετε;

 

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σαν το προηγούμενο με την ΧΑΝΘ. Είναι στην ίδια βαθμίδα δυσκολίας. Απ’ ό,τι φαίνεται, η ομάδα των Μαχητών είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

 

Εμείς παραμένουμε πιστοί στο πλάνο που είχαμε και στα προηγούμενα ματς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με τον βαθμό επικινδυνότητας που έχει και το ματς και ο εκάστοτε αντίπαλος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα μες στην εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα των Μαχητών και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα».

 

Αισθάνεστε κάποια πίεση;

 

«Όχι, δεν υπάρχει καμία πίεση. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα».

 

Φίλαθλοι του Μακεδονικού και φίλοι όλων σας σάς ακολουθούν την ομάδα εντός και εκτός έδρας. Πόση δύναμη σας δίνει αυτή η υποστήριξη;

 

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την στήριξη που δίνουν στην ομάδα και εντός και εκτός έδρας. Για εμάς είναι μια έξτρα βοήθεια και μας δίνει – στα παιδιά κυρίως – μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την ώρα του αγώνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια