er

Κολοκυθάς: «Εντυπωσιακή η όλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Ηρακλή»

 

Ο βοηθός προπονητή του Ηρακλή (Α2 Γυναικών, 4ος όμιλος), Γιάννης Κολοκυθάς, μίλησε στην εκπομπή «Woman to woman» με την Μαριάννα Αξιόπουλου και την Εβίνα Μάλτση. Αναλυτικά είπε:

 

Για το φετινό στόχο του Ηρακλή:

 

«Στόχος μας είναι να παίζουμε ωραίο και ελκυστικό μπάσκετ, να είμαστε υγιείς πρωτίστως, να το ευχαριστιούνται οι αθλήτριές μας, αλλά και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να μάς δει. Από ‘κει και πέρα, αν όλα πάνε καλά θα είμαστε στην κορυφή. Θα δούμε…».

 

Για την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας:

 

«Η φιλοσοφία μας είναι να ‘χουμε το μυαλό μας στην άμυνα. Προς το παρόν τα κορίτσια ακολουθούν το πλάνο, δουλεύουν στο γήπεδο και μέχρι στιγμής πηγαίνουμε καλά, όπως ακριβώς θέλουμε».

 

Για τη φετινή ομάδα του Ηρακλή:

 

«Η ομάδα είναι αρκετά νεανική, ακόμα και οι πιο έμπειρες παίκτριές μας είναι σε νεαρή ηλικία. Δουλεύουμε κάθε βδομάδα στο γήπεδο, επιμένουμε σε κάποιες λεπτομέρειες και έρχεται το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

Για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο:

 

«Η προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Ηρακλή είναι αξιέπαινη. Φέτος είναι ένα σωματείο και η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση είναι εντυπωσιακή. Αυτό σίγουρα αυξάνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και το κλίμα είναι ωραίο».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια