er

Ηττα στην Πολωνία για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα γυναικών-Τι δήλωσαν Ζίμπαρτς και Νικοοπούλου-Το στατιστικό του αγώνα, τα καλύτερα στιγμιότυπα και φωτορεπορτάζ

 Πάλεψε, όμως δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στην Ουγγαρία απέναντι στη Σζέκσζαρντ. Η ελληνική ομάδα παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε γνώρισε την ήττα με 78-69 σε αναμέτρηση για την 4η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Ευρωλίγκας των Γυναικών.

 

Ο Ολυμπιακός έδειξε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, μάλιστα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου προηγήθηκε με 41-29, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά. Κορυφαία για άλλη μια φορά ήταν η Μέγκαν Γκούσταφσον με 23 πόντους και ακολούθησε η Αγγελική Νικολοπούλου με 16.

 

Διαιτητές: Φούσκα (Σλοβακία), Γιοβάνοβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Πέσιτς (Σερβία)

Δεκάλεπτα: 18-12, 29-33, 48-49, 78-69

Ολυμπιακός (Ζίμπαρτς): Δίελα 1, Γκούσταφσον 23(1), Νικολοπούλου 16(2), Σπυριδοπούλου 5(1), Σύρρα, Αγιούσο 6, Σουκ 8, Σταμάτη 10(2).

 

Δείτε τη στατιστική του αγώνα: https://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/22-23/game/1511/KSC-Szekszard-Olympiacos-S-F-P-/#tab=boxscore


 Δηλώσεις:

 

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Τα δώσαμε όλα στο ματς, ήμασταν μπροστά, το παλέψαμε, όμως στην τελευταία περίοδο, με τα αγωνιστικά μας προβλήματα και το μικρό ροτέισον, δεν βρήκαμε τις λύσεις και γνωρίσαμε την ήττα».

 

Αγγελική Νικολοπούλου: «Ήταν ένα παιχνίδι με δύο πολύ σημαντικές απουσίες για εμάς, όμως καταφέραμε να είμαστε μπροστά στο σκορ για ένα διάστημα, παίζοντας ποιοτικό μπάσκετ, αλλά τόσο με τα επιθετικά ριμπάουντ, όσο και το ότι δεχτήκαμε αρκετούς πόντους από αιφνιδιασμούς, τους επιτρέψαμε να γυρίσουν στο παιχνίδι και να μας νικήσουν. Κρατάμε μόνο τα θετικά και δουλεύουμε στις αδυναμίες μας, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και από αύριο κιόλας αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια