er

Πρωταθλητές Πανοράματος: «Ήττα για το αντρικό μας με... γκρι χρώμα»

 

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι στο τέταρτο δεκάλεπτο, με μια ατμόσφαιρα πρωτόγνωρη για τα δεδομένα τοπικών κατηγοριών οι Πρωταθλητές Πανοράματος ηττήθηκαν από τον Αστέρα Κουκλουτζα με 49-50. Ο πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Μαύρη Δευτέρα για το τοπικό μπάσκετ της Θεσσαλονίκης (όσοι ήταν παρόντες κατάλαβαν) αφού για ακόμα μια φορά σε ένα μεγάλο ντέρμπι, με τρομερές μάχες σώμα με σώμα, στο τέλος πρωταγωνίστησε το διαιτητικό σχήμα όπου και καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Με το σκορ να είναι στο 49-49 και τον Αστέρα Κουκλουτζα να έχει την τελευταία επίθεση, ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, αγνοώντας τον δεύτερο διαιτητή που ήταν στην φάση, σφύριξε φάουλ με την λήξη του παιχνιδιού στέλνοντας τον παίκτη του Αστέρα στην γραμμή των βολών όπου διαμορφώθηκε το τελικό 49-50.

 

Η απορία μας είναι, πως ο πρώτος διαιτητής είδε από 10-12 μέτρα μακριά φάουλ σε παγίδα αμυνομένων με ύψη 1,95 (βλέπατε την πλάτη του) και 1,85 σε έναν αθλητή με ύψος κάτω του 1,80 από τόσο μακριά και με καμία οπτική επαφή λόγω σωμάτων, παρακάμπτοντας τον 2ο διαιτητή που ήταν μπροστά στην φάση και δεν καταλόγισε καμία παράβαση;

 

Τον κόπο των αθλητών μας που με υπερπροσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ από 25-42 σε 49-49 έχοντας την δυνατότητα να κυνηγήσουν την νίκη με αξιώσεις στην πεντάλεπτη παράταση δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μην τον σεβαστεί.

 

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, με μεγάλα ποσά συμμετοχής σε αγώνες ακόμα και στα παιδικό-εφηβικά τμήματα, με σωματεία να αποσύρονται από πρωταθλήματα ή αδυνατούν να συμμετέχουν σε αυτά, ο σύλλογος μας τόλμησε να κάνει το βήμα παραπάνω και αυτό το βήμα παραπάνω θα το διαφυλάξουμε με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί. Τις επόμενες μέρες θα  ακολουθήσει και ενημέρωση προς τις αρμόδιες αρχές.

 

Τέλος να συγχαρούμε την ομάδα του Αστέρα Κουκλουτζα για την νίκη, τους φιλάθλους της για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, κάτω απ' την οποία κάποιοι αδυνατούν να πάρουν σωστές αποφάσεις εκ του αποτελέσματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια