Το Μαρούσι απειλεί το αήττητο της Ελευθερούπολης στον αυριανό αγώνα για την Elite League Ερρίκος Ντυνάν-Τι δήλωσαν Στασινός και Γράβας

Η 4η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ολοκληρώνεται την Κυριακή με μια σπουδαία αναμέτρηση. Το ισχυρό, ακόμη περισσότερο στην έδρα του, Μαρούσι, υποδέχεται την αήττητη Ελευθερούπολη στις 15:00, με έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλη την Ελλάδα.

 

Οι γηπεδούχοι γνώρισαν στο Σχηματάρι την πρώτη τους ήττα στη σεζόν και θέλουν να βγάλουν αντίδραση. «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε 40 λεπτά συγκεντρωμένα και με πολλή ενέργεια. Ένας λόγος παραπάνω είναι ότι θα παίζουμε στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας», δήλωσε ο 24χρονος γκαρντ της ομάδας, Ορφέας Στασινός.

 

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το αήττητό τους στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Γράβας. «Την Κυριακή είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς σε μια από τις πιο ‘καυτές’ έδρες του πρωταθλήματος. Το Μαρούσι έχει πολλά έμπειρα παιδιά που παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Έχουν χημεία, αποτελεσματικότητα και έναν από τους καλύτερους προπονητές της κατηγορίας, που έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα», τόνισε ο 29χρονος φόργουορντ της Ελευθερούπολης και πρόσθεσε:

 

 «Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να προσαρμοστούμε στα ψηλά κορμιά και σχήματα του Αμαρουσίου και να κάνουμε το παιχνίδι μας όσο πιο καλά μπορούμε. Δεν έχουμε κάτι να μας προβληματίζει, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά. Η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ καλή, πάντα όταν νικάς όλα πάνε κατ’ ευχήν, αλλά αυτές οι τρεις νίκες που έχουμε κάνει ανήκουν στο παρελθόν. Το ματς της Κυριακής είναι αυτό που μας απασχολεί και αν καταφέρουμε να αποδράσουμε με τη νίκη από το Μαρούσι θα είναι ένα πολύ καλό βήμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια