er

Μπεντιούλης: «Δε βλέπουμε το άθλημα ποτέ ανταγωνιστικά»

 

Ο αντιπρόεδρος του ΚΑΟ Σίρις 2021 (ΕΚΑΣΑΜΑΘ), Σταύρος Μπεντιούλης, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Αναλυτικά είπε:

 

Για τον ΚΑΟ Σίρις 2021:

 

«Ο σύλλογος δημιουργήθηκε εν καιρώ πανδημίας, αλλά δεν είμαστε εντελώς καινούργιοι στο κομμάτι αυτό. Ασχολούμαστε χρόνια με το μπάσκετ, τα προηγούμενα χρόνια είχαμε αναλάβει για 4 χρόνια τις τύχες του τμήματος μπάσκετ ανδρών του Πανσερραϊκού. Τελείωσε η «θητεία» μας εκεί, ανέλαβαν κάποιοι άλλοι και έτσι αποφασίσαμε το 2021 να κάνουμε τον ΚΑΟ Σίρις, όπου ασχολούμαστε μόνο με αγόρια και από φέτος και με κορίτσια. Είμαστε μια ομάδα ατόμων με πολύ αγάπη για το άθλημα και δε βλέπουμε ποτέ ανταγωνιστές, μόνο συναγωνιστές. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο νομίζουμε σαν ομάδα, γι’ αυτό πάντα οι αποφάσεις παίρνονται ομαδικά. Βάζουμε πάντα ψηλούς μακροπρόθεσμους στόχους και προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε».

 

Για το δικό τους γήπεδο:

 

«Είναι ένα έργο το οποίο καταφέραμε να υλοποιηθεί και κοιτάζουμε να δούμε πώς θα διευκολύνουμε τη ζωή και των γονέων, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρούνται με τις ώρες, τα φροντιστήρια, τα πολλά γήπεδα. Στα γήπεδα δεν υπάρχει πάντα ο εξοπλισμός ώστε να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Γι’ αυτόν το λόγο φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε αυτό το γήπεδο. Το ότι έχουμε δικό μας γήπεδο είναι σαφώς ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι αυτό που θα σου δώσει τη δυναμική να ‘ρθει ο κόσμος. Όλα εξαρτώνται απ’ τη δουλειά που κάνεις. Εμείς έχουμε την τύχη να ‘χουμε πολύ καλούς συνεργάτες προπονητές και αυτό ήρθε κι «έδεσε». Ενώ είχαμε το υλικό σαν συνεργάτες, δεν είχαμε την εγκατάσταση. Τώρα το έχουμε και οι προπονητές μπορούν να κάνουν αποκλειστικά τη δουλειά τους».

 

Για την «πρώτη ύλη» στην ομάδα:

 

«Η πρώτη ύλη σαφώς και υπάρχει. Υπάρχουν παιδιά, υπάρχουν ταλέντα, υπάρχουν παιδιά με όρεξη, υπάρχει μεράκι, αλλά το θέμα είναι η δουλειά. Το θετικό είναι ότι έχουμε και νέους και έμπειρους προπονητές, οι οποίοι έχουν και το μεράκι και την όρεξη και πάνω απ’ όλα το χώρο και το χρόνο ν’ ασχοληθούν και να δώσουν αυτό που πρέπει να δώσουν στο άθλημα, δηλαδή μια νέα δυναμική για την πόλη μας».

 

Για το μακροπρόθεσμο στόχο του συλλόγου:

 

«Εμείς βάζουμε στόχους πολύ υψηλούς, αλλά ξεκινάμε και απ’ τα βραχυπρόθεσμα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ακαδημία, αυτήν τη στιγμή έχουμε φτάσει να ‘χουμε επίπεδο παιδικό και εφηβικό και τα επόμενα βήματα είναι τα επόμενα χρόνια να στελεχωθεί μια ανδρική ομάδα, η οποία σιγά σιγά θα αρχίσει να «απορροφάει» τους παίκτες που βγαίνουν απ’ τις ακαδημίες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια