Κατσικάρης: «Προσφέρουμε τα πάντα στα παιδιά»

Ο προπονητής της Moudania Basketball Academy (ΕΚΑΣΧ), Γιώργος Κατσικάρης, μίλησε στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκέτα» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Αναλυτικά είπε:

 

Για το σύλλογο της Μ.Β.Α.:

 

«Είναι μια ομάδα που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο από το μεράκι γονέων της περιοχής που ήθελαν το καλό των παιδιών τους και της περιοχής γενικότερα. Στόχος πρώτα απ’ όλα είναι να βάλουμε τα παιδιά στο γήπεδο και ύστερα να μπορέσουμε να τους περάσουμε τις γνώσεις μας, τα βασικά του μπάσκετ και σιγά σιγά, ξεκινώντας απ’ αυτό, ν’ αναπτύσσονται και ως προσωπικότητες και ως αθλητές περισσότερο. Όλα τα παιδιά που έρχονται στην ακαδημία μας έχουν τ’ απαραίτητά τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 

Για το ότι δημιουργήθηκε η ομάδα εν μέσω πανδημίας:

 

«Πάντα στις δυσκολίες υπάρχουν και καλά πράγματα και ένα απ’ αυτά είναι αυτό που συνέβη με την ομάδα μας. Ήδη είμαστε σ’ έναν καλό δρόμο και χαίρομαι πάρα πολύ που καταφέραμε μέσα απ’ αυτήν τη δυσκολία να μαζέψουμε παιδιά στις ακαδημίες μας. Ξεκινήσαμε από 30 και αυτήν τη στιγμή έχουμε 140 παιδιά και, μάλιστα, κάποια είναι από διπλανό δήμο».

 

Για το F-4 σε παίδες και έφηβους:

 

«Είναι κάτι που το κατορθώσαμε ως ομάδα, που το κατόρθωσαν κυρίως οι παίκτες με τη δουλειά τους. Την ίδια δουλειά κάνουν και οι αθλητές στο ανδρικό μας τμήμα, οι οποία, σ’ ένα πρωτάθλημα που παρ’ ότι επαρχιακό είναι καλό, ανταποκρίθηκαν στην κανονική περίοδο με τη 2η θέση. Αυτό αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά μας και εύχομαι να συνεχίσει εξίσου καλά και στην πορεία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια