Νέος προπονητής στον ΑΓΣ Ιωαννίνων ο Παναγιώτης Ασπρούδης-Ζαφειρούδης, Τριπολίδης, Στεφάνου και Κολότσιος στην ομάδα

Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων ανακοίνωσε την έναρξή συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Ασπρούδη. Ο Αρτινός προπονητής έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο (Α1 κατηγορία), καθώς επίσης βοηθός και πρώτος προπονητής στην ομάδα του ΑΟ Αγρινίου (Α2 κατηγορία).

 

Επίσης την απόκτηση του Θεσσαλονικιού ποιντ-γκαρντ Δημήτρη Ζαφειρούδη, που αγωνίστηκε στο παρελθόν στις ομάδες Ανατόλια (Β Εθνική), ΧΑΝΘ (Β` Εθνική), Φανάρια Νάξου (Γ` Εθνική), IBC (B` Εθνική), Ευκαρπία (Β` Εθνική ) και Πολύγυρο.

 

Ακόμη, την απόκτηση του εκ Μεσολογγίου γκαρντ Γιάννη Τριπολίδη, που προερχόμενος από τις ακαδημίες του Χαρίλαου Τρικούπη, εντάχθηκε στο ανδρικό τμήμα στην Α1 και Α2 κατηγορία. Λόγω σπουδών μετακόμισε στην Πάτρα, όπου αγωνίστηκε με τις ομάδες του Απόλλωνα και της ΕΑΠ.

 

Επίσης την απόκτηση του Χαλκιδαίου γκαρντ, Αλέξανδρου Στεφάνου, που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ΑΓΕΧ, Ολυμπιακό (εφηβικό), Μαρούσι, Μελίσσια , Κάδμο, Έσπερο Λαμίας και Τελεθριακό.

 

Τέλος την απόκτηση του Τρικαλινού γκαρντ, Βασίλη Κολότσιου, που ήταν μέλος της ομάδας και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αίολο Τρικάλων, Ευκαρπία, Ίκαρους Τρικάλων και Σπάρτακο Ιωαννίνων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια