er

Τσέρου: «Νιώθω το σύλλογο σαν το σπίτι μου»

 

Ο Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε με το δεξί στο 2ο όμιλο της Α2 Γυναικών (νίκη 73-68 επί του Φοίνικα) και η γκαρντ των νικητών, Αναστασία Τσέρου, μίλησε στην εκπομπή «Woman to woman» με την Μαριάννα Αξιοπούλου και την Εβίνα Μάλτση. Αναλυτικά είπε:

 

Για τη νίκη απέναντι στο Φοίνικα Πειραιά:

 

«Τη θέλαμε πάρα πολύ αυτήν τη νίκη. Στο Κύπελλο δεν είχαμε εμφανιστεί πολύ έτοιμες, προσπαθήσαμε να ετοιμαστούμε τώρα το τελευταίο διάστημα αρκετά καλά, παίξαμε κάποια φιλικά. Το ‘χουμε βρει αρκετά μαζί μας, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, το περιμέναμε πώς και πώς».

 

Για την επιστροφή της στην Αγία Παρασκευή:

 

«Και την προηγούμενη φορά ένιωθα πάρα πολύ καλά στο σύλλογο, με είχαν εμπιστευτεί, με σέβονται απόλυτα, τους σέβομαι κι εγώ απόλυτα και γι’ αυτό άλλωστε γύρισα. Νιώθω πολύ καλά, είναι σαν να είναι σπίτι μου. Δε λείπει τίποτα ούτε σ’ εμένα ούτε σε καμία παίκτρια. Είναι δίπλα μας η διοίκηση, ο προπονητής, γενικότερα είναι όλοι πολύ κοντά σε ‘μας και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

 

Για το φετινό στόχο του ΓΣΑΠ:

 

«Σίγουρα η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, ούτε η παραμονή, ούτε κάτι άλλο. Αν έρθει η άνοδος η διοίκηση δε θα είναι καθόλου αρνητική. Θέλει πολύ δουλειά όλο αυτό όμως, γιατί υπάρχουν πάρα πολύ αξιόλογες ομάδες και τώρα έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας που είναι ντέρμπι (σ.σ. με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου)».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια