Χατζούλης: «Ματς με ιδιαιτερότητες αυτό με τον Ηρακλή»

 

Ο -εδώ και μερικές μέρες- προπονητής του Αίαντα Ευόσμου, Γιάννης Χατζούλης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με τον Μαρίνο Πρίντεζη και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Αναλυτικά είπε:

 

Για το αν πρόλαβε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ν’ αλλάξει πράγματα στην ομάδα:

 

«Δεν έχουμε περιθώρια για περαιτέρω αλλαγές. Θα προχωρήσουμε με ό,τι είχε κάνει η ομάδα μέχρι τώρα και σταδιακά θα προσπαθήσουμε να βάλουμε δικά μας κομμάτια. Ήδη ξεκινήσαμε να βγάζουμε καλά σημάδια αμυντικά και σιγά σιγά θα προχωρήσουμε και στην επίθεση. Επειδή τα παιδιά έχουν πραγματικά πολύ καλή διάθεση και μεγάλη όρεξη για δουλειά, σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας. Σαφώς και απαιτείται χρόνος, ο οποίος δεν είναι σύμμαχός μας γιατί οι υποχρεώσεις είναι καθημερινές, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

 

Για το κυριακάτικο (23/10) παιχνίδι με τον Ηρακλή:

 

«Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την περσινή και είναι και ένα όνομα που «κουβαλάει» τον κόσμο του παντού και θα τον έχει και μεθαύριο στο γήπεδο. Είναι ένα ματς που έχει ιδιαιτερότητες. Και οι δύο ομάδες θα μπουν με καλή ψυχολογία στο γήπεδο».

 

Για τους φετινούς στόχους του Αίαντα Ευόσμου:

 

«Ο πρώτος στόχος να παραμείνουμε στην κατηγορία. Επειδή η ομάδα απαρτίζεται κι από νέα παιδιά, στόχος μας είναι ν’ αναπτύξουμε αυτά τα παιδιά. Έχουμε το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία. Ακόμη και οι ξένοι μας είναι νέα παιδιά, αισιόδοξα που πρώτη φορά περνούν στην Ευρώπη και θέλουν σιγά σιγά να μάθουν το μπάσκετ εδώ».

 

Για την παρουσία ξένων στο πρωτάθλημα:

 

«Είναι μια αναβάθμιση για την κατηγορία και οι κανόνες με τους μικρούς την ανεβάζουν περισσότερο. Δίνει τη δυνατότητα και σε ομάδες που δεν έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό να δουλέψουν στη οικονομία, δηλαδή να δώσουν χρόνο στους νεότερους παίκτες. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα με το νέο τρόπο διεξαγωγής και τις αλλαγές, αλλά πρόκειται για «μαραθώνιο». Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια