Πήραν Κιγμέτογλου οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-Οι πρώτες του δηλώσεις

 

Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Παναγιώτη Κιγμέτογλου .

 

Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ  που ξεκίνησε την καριέρα του στη ΧΑΝΘ, διανύει την 12η χρονιά του στη Β’ Εθνική. Αριθμεί συνολικά 251 συμμετοχές με έξι διαφορετικές ομάδες στην κατηγορία, το Μέγα Αλέξανδρο, το Στρατώνι, το Πευκοχώρι, το Ανατόλια, τον ΑΟΚ Χανιά και τον Αίαντα Ευόσμου. Με τις περσινές του επιδόσεις στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής μάλιστα σκαρφάλωσε στις λίστα με τους πρώτους διαχρονικά 30 σκόρερ της Β Εθνικής

 

Ο Κιγμέτογλου  είναι γνωστός για την αθλητική και ηθική του αξία και σε συνδυασμό με την εμπειρία του θα βοηθήσει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, αλλά θα αποτελέσει και έναν από τους εμπνευστές και καθοδηγητές  των νέων παικτών που θα απαρτίσουν  το  φετινό ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Αγωνίζεται στη θέση του PF, είναι γεννημένος το 1985 και ύψος που φτάνει τα 2.00μ.

 

Ο Παναγιώτης Κιγμέτογλου δήλωσε τα εξής: «Να έχουμε μια χρονιά μακριά από  covid και τραυματισμούς για όλους τους παίκτες, να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε και να απολαμβάνουμε την κάθε ημέρα που βρισκόμαστε στο γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια