Στην Ανόρθωση Βόλου ο Χρήστος Σιμάκης

Στα «κυανέρυθρα» θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο 28χρονος Χρήστος Σιμάκης που συμφώνησε σε όλα με την νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική, Ανόρθωση Βόλου.

 

Ο Χρήστος Σιμάκης, είναι 28 χρονών, αγωνίζεται ως shooting guard, διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα και για το δυναμικό του παιχνίδι καθώς και για την έφεση στο σκοράρισμα. Αγωνίζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια στις εθνικές κατηγορίες έχοντας φορέσει τις φανέλες της ΑΕ Κομοτηνής, του ΓΑΣ Κομοτηνής, της Νίκη Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου.

 

Ο δυναμικός αθλητής προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου, όντας ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του βοηθώντας της να παραμείνει στην Β’ Εθνική κατηγορία.

 

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, το 2018 όταν ως παίχτης του ΓΑΣ Κομοτηνής  αναδείχθηκε 5ος σκόρερ όλης της Γ’ Εθνικής με 426 πόντους.

 

Με την προσθήκη του Σιμάκη, έχει προηγηθεί και η ανακοίνωση συμφωνίας άλλου ένα παίχτη από την Β’ Εθνική, αυτή του σέντερ Γιώργου Παρασκευά, η Ανόρθωση στη φετινή μεταγραφική περίοδο ανεβάζει πολύ τον πήχη. Φέτος ο Βολιώτικος σύλλογος που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 ΕΣΚΑΘ, για πρώτη φορά στη τετράχρονη ιστορία του θα αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία ενώ με τις μεταγραφικές κινήσεις(ντύνονται στα «κυανέρυθρα» παίχτες από μεγαλύτερες κατηγορίες) δείχνει να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

 

Τέλος, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι τρεις παίχτες (υπάρχει προφορική συμφωνία) από εθνικές κατηγορίες (δυο από Β’ Εθνική και ένας από την Γ’ Εθνική) ενώ σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο που είναι προ των πυλών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια