Στη Λεωφόρο για το Game 4 οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Ζίμπαρτς και Βίτολα

Την ευκαιρία να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα έχει την Κυριακή (15/5) στη Λεωφόρο, η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς αντιμετωπίζει στις 15:00 τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, για τον τέταρτο τελικό της Α1, με στόχο το 4-2 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου.

 

 Οι «ερυθρόλευκες», μετά τη σπουδαία νίκη με +33 (87-54) στον τρίτο τελικό, στην Αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θέλουν να κερδίσουν τις «πράσινες» στη Λεωφόρο και να κάνουν το 4-2 στη σειρά, «σφραγίζοντας» την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1, για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

 

Δηλώσεις:

 

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Προετοιμαζόμαστε όπως πάντα, για τη νίκη. Η ομάδα είχε μία μέρα ξεκούρασης μετά τη νίκη στον τρίτο τελικό και μετά επέστρεψε στη δουλειά, καθώς πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα τα καλά που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα. Θέλουμε να διορθώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, γιατί σε αυτά τα ματς βοηθούν πολύ τα… μικρά πράγματα».

 

Κριστίν Βίτολα: «Η σειρά των τελικών είναι δυνατή, απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες, για αυτό γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν θα μας δοθεί εύκολα και χωρίς να παλέψουμε. Είναι σημαντικό, να κοιτάξουμε κάποιες λεπτομέρειες και να είμαστε έτοιμοι για μάχη, ώστε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια