Πανάξιος πρωταθλητής ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου-Φωτορεπορτάζ

 

Η πιο όμορφη παρέα με τα πράσινα το είπε και το έκανε. Με επιμονή, συνέπεια και εξαιρετικό μπάσκετ κατέκτησε  πανάξια το πρωτάθλημα στη Γ1 ΕΚΑΣΘ επικρατώντας με 77-67 του Αισχύλου Ωραιοκάστρου την Παρασκευή το βράδυ σφραγίζοντας την άνοδο στη Β΄ ΕΚΑΣΘ.

 

Ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου απέδειξε  σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος  τη δυναμική του σαν ομάδα κατακτώντας τη μια νίκη με την άλλη που είχε ως φυσιολογική κατάληξη  να αγωνίζεται από τη νέα χρονιά σε μεγαλύτερη κατηγορία, τη Β΄ ΕΚΑΣΘ.

 

Το ξέσπασμα των πρωταθλητών μετά το τέλος της αναμέτρησης, η φιέστα με την...απαραίτητη σαμπάνια, αλλά και η χαρά των αθλητών των Ακαδημιών δημιούργησαν μοναδικές στιγμές στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Αθανασίου.

 

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς οι βραβεύσεις των πρωταθλητών από τον Κώστα Χατζόπουλο, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον ΑΟΚ, αλά και στον χώρο του μπάσκετ γενικότερα.

 

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια. Έρχονται κι άλλες ωραίες στιγμές, μείνετε κοντά στην ομάδα γιατί η πιο όμορφη παρέα με τα πράσινα το αξίζει», καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Δεκάλεπτα: 19-17, 37-32, 49-52, 77-67 

Διαιτητές: Ξενιτόπουλος-Αβρονιδάκης

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Μπαρτζώκας): Δουλγερίδης 9, Σιδηρόπουλος 18(2), Παπαγκιντσίδης 11(2), Αναγνωστίδης, Στεφανόπουλος 3, Τσιτσινάκης 6, Χριστάνης 11, Φωτακίδης 10, Αλεξανδρής 2, Μπαχτσεβάνης 5(1), Τύμης 2.

Αισχύλος (Χαχάμης-Τσασκόπουλος): Τουρπεσλής Ι. 8(1), Βασιλειάδης 17, Μπαμπατζάνης, Βατιάνης 2, Καλτσούνης 22(5), Προδρομίδης 7(1), Καπασακαλής 7, Καραγιαννίδης 2, Παρπόρης Ν. 2, Τερλεπάνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια