Πανηγυρική ατμόσφαιρα και απονομές για την άνοδο του Δημόκριτου στην Α ΕΚΑΣΘ ανδρών-Φωτορεπορτάζ

Ο στόχος επετεύχθη και ο Δημόκριτος μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει  στην Α ΕΚΑΣΘ ανδρών. Με πανηγυρική διάθεση διεξήχθη ο τελευταίος εντός έδρας αγώνα της ανδρικής ομάδας με αντίπαλο τον Μάρκο Μποτσαρη. Στο ημίχρονο έγινε η απονομή του κυπέλλου για την πρωτιά του ομίλου και την άνοδο της ομάδας στην Α ΕΚΑΣΘ.

 

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και Αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης Μανώλης Ιωαννίδης, φίλοι της ομάδας και αθλητές των ακαδημιών.

 

Στο ημίχρονο βραβεύτηκε από τον σύλλογο ο δήμαρχος Λαζαρος Κυρίζογλου για την προσφορά του στον αθλητισμό των Αμπελοκήπων και στη συνέχεια ο δήμαρχος απένειμε το κύπελλο στους δυο αρχηγούς της ομάδας. Για την ιστορία η ομάδα  επικράτησε τον Μάρκο Μπότσαρη με σκορ 74-65 διευρύνοντας  το  αήττητο. «Η προσπάθεια συνεχίζεται με επόμενο στόχο την επαναφορά του Δημόκριτου στις εθνικές κατηγορίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια