Για έκτη χρόνια στο τιμόνι του Παναθλητικού η Βιβή Διαβολεμένου-Οι πρώτες της δηλώσεις

 

Ο Παναθλητικός ανακοίνωσε την επέκταση της εξαιρετικής συνεργασίας με την coach Βιβή Διαβολεμένου η οποία θα ηγηθεί της επιστροφής της γυναικείας ομάδας στην Α1.

 

Η κόουτς Βιβή  μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε:

 

«Ήταν μια εύκολη απόφαση καθώς το δέσιμο με τον σύλλογο σε συνδυασμό με το πλάνο που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια με κάνουν πολύ περήφανη που βρίσκομαι στο τιμόνι του.

 

 Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τον δρόμο στα κορίτσια μας (νεανίδες και κορασίδες) και είμαι σίγουρη ότι θα αρπάξουν την ευκαιρία απ τα μαλλιά γιατί και το μπορούν και το αξίζουν.

 

Ο Παναθλητικός την τελευταία διετία αναδείχτηκε πρωταθλητής Θεσσαλονίκης σε νεανίδες και κορασίδες και καταξιώθηκε και με πανελλήνιους τίτλους γιατί έχει πλάνο, δουλεύει οργανωμένα, σέβεται και στηρίζει τις αθλήτριες χωρίς μεγάλα λόγια, και χωρίς έπαρση. Πλέον θα καμαρώνει τα δικά του παιδιά που έχουν δικαίωμα στο όνειρο ακόμη και στις ηλικίες των 15,16 και 17 ετών. Κάποτε ήμουν κι εγώ τυχερή και μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία σε τέτοια ηλικία

 

Ίσως ακουστεί υπερβολικό αλλά τη νέα χρόνια θα δείτε ίσως το πιο νεανικό ρόστερ που έχει αγωνιστεί στην Α1

 

Θελουμε να παραμείνει σχεδόν όλος ο φετινός κορμός  και να γίνουν καλές επιλογές σε ξένες.

 

Ο στόχος της παραμονής σίγουρα δε θα ναι εύκολος. Έχουμε πλεονέκτημα γιατί έχουμε καλές Ελληνίδες και μεγάλο βάθος στο ρόστερ, ωστόσο υπάρχει έλλειψη εμπειρίας και οικονομικής άνεσης. Υπάρχει όμως στο σύλλογο μια χαρισματική διοίκηση που έχει τεχνογνωσία, πλάνο και μεγάλη αγάπη για αυτό το σπουδαίο δημιούργημα των τελευταίων ετών.

 

Όπως και να χει, ο Παναθλητικος σήμερα ξεχωρίζει όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε όλη τη χώρα έχοντας σχεδόν 200 κορίτσια σε αναπτυξιακά τμήματα και ακαδημίες και το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό

 

Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, τους προπονητές με πρώτη την Ελεάνα Γιαννατση για την εξαιρετική συνεργασία και κυρίως τις αθλήτριες που σε αυτό τον σύλλογο είναι οι πραγματικές πρωταγωνίστριες.

 

Ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το όνειρο, ας συνεχίσουμε να έχουμε σε περίοπτη θέση την Ελληνίδα αθλήτρια, ας συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα νεαρά παιδιά, ας συνεχίσουμε λοιπόν να σεβόμαστε το άθλημα που αγαπάμε».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια